Preparació
- Feu bullir el brou de pollastre en una cassola. Afegiu-hi les dues cullerades de miso i reserveu-ho.
- Poseu una mica d’oli en una paella i salteu-hi les escalunyes, pelades i tallades, i els xiitakes, tallats a làmines, a foc fort, 3-5 min. Incorporeu-los al brou i reserveu-los.
- Salpebreu el pollastre i arrebosseu-lo amb farina. Passeu-lo per ou batut i, finalment, per pa ratllat. Fregiu-lo en una paella amb una mica d’oli a foc no gaire fort, perquè l’interior no quedi cru. Reserveu-ho en paper de cuina per eliminar-ne l’excés d’oli.
- Torneu a fer bullir el brou. Afegiu-hi els fideus i deixeu que es coguin, 3 min. Afegiu-hi la soja i apagueu el foc.
- Serviu la sopa amb els fideus en un bol. Talleu el pit cruixent a rodanxes, poseu-ne unes quantes a sobre de la sopa i empolsineuhi una mica de porradell picat.