Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu bullir el brou de pollastre en una cassola. Afegiu-hi les dues cullerades de miso i reserveu-ho.
  2. Poseu una mica d’oli en una paella i salteu-hi les escalunyes, pelades i tallades, i els xiitakes, tallats a làmines, a foc fort, 3-5 min. Incorporeu-los al brou i reserveu-los.
  3. Salpebreu el pollastre i arrebosseu-lo amb farina. Passeu-lo per ou batut i, finalment, per pa ratllat. Fregiu-lo en una paella amb una mica d’oli a foc no gaire fort, perquè l’interior no quedi cru. Reserveu-ho en paper de cuina per eliminar-ne l’excés d’oli.
  4. Torneu a fer bullir el brou. Afegiu-hi els fideus i deixeu que es coguin, 3 min. Afegiu-hi la soja i apagueu el foc.
  5. Serviu la sopa amb els fideus en un bol. Talleu el pit cruixent a rodanxes, poseu-ne unes quantes a sobre de la sopa i empolsineuhi una mica de porradell picat.

Amb la col·laboració de:

logos penedesok 2

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto