Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu bullir el brou de pollastre en una cassola. Afegiu-hi les dues cullerades de miso i reserveu-ho.
  2. Poseu una mica d’oli en una paella i salteu-hi les escalunyes, pelades i tallades, i els xiitakes, tallats a làmines, a foc fort, 3-5 min. Incorporeu-los al brou i reserveu-los.
  3. Salpebreu el pollastre i arrebosseu-lo amb farina. Passeu-lo per ou batut i, finalment, per pa ratllat. Fregiu-lo en una paella amb una mica d’oli a foc no gaire fort, perquè l’interior no quedi cru. Reserveu-ho en paper de cuina per eliminar-ne l’excés d’oli.
  4. Torneu a fer bullir el brou. Afegiu-hi els fideus i deixeu que es coguin, 3 min. Afegiu-hi la soja i apagueu el foc.
  5. Serviu la sopa amb els fideus en un bol. Talleu el pit cruixent a rodanxes, poseu-ne unes quantes a sobre de la sopa i empolsineuhi una mica de porradell picat.

Amb la col·laboració de:

logos penedesok 2

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: