Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un recipient, bateu la farina d’arròs amb aigua molt freda, fins a obtenir una crema llisa amb la textura d’unes farinetes molt fines.
  2. Talleu les potes de pop a medallons fins i assequeu-los en paper de cuina absorbent, amb els musclos.
  3. Banyeu la salicòrnia en la barreja de tempura, escorreu-ne l’excés de massa i fregiu-la en oli abundant i ben calent.
  4. Feu el mateix amb els medallons de pop i amb els musclos, reserveu-ho sobre paper de cuina absorbent i serviu-ho de seguida.

CONSELL
És important que l’oli d’oliva estigui ben calent per fregir la tempura; de la mateixa manera, no afegiu massa ingredients a la vegada a l’oli, per no refredarlo.

Amb la col·laboració de:

logos penedesok 2

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: