Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escaldeu els tomàquets en aigua bullent i refresqueu-los amb aigua i gel. Peleu-los i buideu-los d’aigua i de llavors, i poseu-los en un recipient coberts d’oli, amb el romaní, la farigola, el llorer, l’all, la sal i el pebre. Reserveu-ho.
  2. Per a l’emulsió verda: poseu a bullir el brou amb els espinacs, els espàrrecs verds trossejats i la sal. Reserveu quatre espàrrecs, per acabar el plat.
  3. Reserveu una mica del brou i passeu la verdura pel túrmix. Coleu-ho amb un tamís, per obtenir una crema verda fina. Afegiu-hi la lecitina de soja.
  4. Per a l’escuma de formatge de cabra: en un cassó, escalfeu la nata amb la sal i el pebre negre. Afegiu-hi la gelatina, prèviament hidratada en aigua freda. Barregeu-ho bé.
  5. Afegiu-hi el formatge de cabra i el formatge mascarpone i tritureu-ho amb l’ajuda del túrmix. Passeu-ho pel xinès, ompliu un sifó amb la barreja i poseu-hi dues càrregues de gas. Reserveu el sifó al bany maria (un cassó amb aigua), a uns 60 ºC.
  6. Al centre d’un plat fondo, poseu un tomàquet confitat, prèviament escorregut i assecat de l’excés d’oli.
  7. Ompliu-lo amb l’escuma de cabra temperada i poseu un espàrrec verd dret a l’interior del tomàquet. Afegiu l’emulsió verda passada pel túrmix, per emulsionar-la, al voltant dels tomàquets. Finalment, acabeu-ho amb els encenalls de pernil ibèric.

CONSELL
Podeu substituir l’escuma de formatge de cabra per una crema de formatge de qualitat ja preparada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

31 mai - 01 jun

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

12 jun

Revolució a la cuina 2020

Aquesta primavera el Mercat de la plaça de Cuba de Mataró us convida a la Revolució a la cuina....

18 jun

Cicle de 8 sopars que fan la volta al món

El Restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de 8 sopars per commemorar la primera volta al món per part...

Portada Cuina 240

TORNEM A LA TERRA: EL REBOST AL COSTAT DE CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Xefs a la xarxa

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto