Troba la teva recepta

Preparació

  1. Escaldeu els tomàquets en aigua bullent i refresqueu-los amb aigua i gel. Peleu-los i buideu-los d’aigua i de llavors, i poseu-los en un recipient coberts d’oli, amb el romaní, la farigola, el llorer, l’all, la sal i el pebre. Reserveu-ho.
  2. Per a l’emulsió verda: poseu a bullir el brou amb els espinacs, els espàrrecs verds trossejats i la sal. Reserveu quatre espàrrecs, per acabar el plat.
  3. Reserveu una mica del brou i passeu la verdura pel túrmix. Coleu-ho amb un tamís, per obtenir una crema verda fina. Afegiu-hi la lecitina de soja.
  4. Per a l’escuma de formatge de cabra: en un cassó, escalfeu la nata amb la sal i el pebre negre. Afegiu-hi la gelatina, prèviament hidratada en aigua freda. Barregeu-ho bé.
  5. Afegiu-hi el formatge de cabra i el formatge mascarpone i tritureu-ho amb l’ajuda del túrmix. Passeu-ho pel xinès, ompliu un sifó amb la barreja i poseu-hi dues càrregues de gas. Reserveu el sifó al bany maria (un cassó amb aigua), a uns 60 ºC.
  6. Al centre d’un plat fondo, poseu un tomàquet confitat, prèviament escorregut i assecat de l’excés d’oli.
  7. Ompliu-lo amb l’escuma de cabra temperada i poseu un espàrrec verd dret a l’interior del tomàquet. Afegiu l’emulsió verda passada pel túrmix, per emulsionar-la, al voltant dels tomàquets. Finalment, acabeu-ho amb els encenalls de pernil ibèric.

CONSELL
Podeu substituir l’escuma de formatge de cabra per una crema de formatge de qualitat ja preparada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

03-25 ago

Empordà White Summer Festival

El White Summer Festival s'ha afermat com a esdeveniment cabdal de l'estiu, ja que des de la seva creació...

22-25 ago

Firamar 2019

No cal recordar que la trajectòria pesquera de Sant Pol de Mar es remunta a molts anys enrere. Un ofici mil·lenari...

24-25 ago

Fira del Meló 2019

Cada any, Artesa de Segre ret homenatge a Sant Bartomeu amb unes jornades festives a l'agost i els carrers s'omplen...

25 ago

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto