Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Partim l'alvocat per la meitat, en traiem el pinyol, pelem l'alvocat i el tallem a làmines uniformes.
  2. Torrem dues llesques de pa i hi afegim les làmines d'alvocat per sobre.
  3. Hi afegim el formatge fresc tallat a rodanxes i les llavors de carbassa.
  4. Reguem les llesques amb la mel amb pol·len, gelea reial i pròpolis Alemany.
  5. Espremem les taronges (opcional) i ja tenim a punt un esmorzar complet!

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: