Troba la teva recepta

Preparació

  1. Coeu el bròquil amb les patates —pelades i tallades— i una mica de sal. Una vegada fet, escorreu-ne l’aigua.
  2. En una paella amb el greix d’ànec calent, fregiu els alls. Aneu amb compte de no cremar-los perquè serien amargants.
  3. Traieu-los i afegiu-hi el bròquil i la patata. Amb una forquilla aixafeu-ho fins que es converteixi gairebé en un puré, deixant-ho daurar per les dues bandes fent tomba i tomba amb un plat com si es tractés d’una truita. Quan faltin uns minuts per treure-la, afegiu-hi al damunt els llardons d’ànec. Emplateu-ho i mengeu-ho ben calent.
  4. Nota: si no trobeu llardons d’ànec, podeu fer servir llardons de porc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

19-20 gen

II Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts

Coincidint amb la 35a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica, Sant Vicenç dels Horts acull la...

19-20 gen

Festa de Sant Antoni d'Alcanar 2019

Alcanar és un dels molts municipis catalans que celebren la seva festa per Sant Antoni. El cap de setmana...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto