Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu la col, fulla a fulla, i talleu-ne el tronc. Peleu les patates i talleu-les a daus. Poseu-ho tot a bullir amb un polsim de sal durant uns 30 min. Escorreu-ho.
  2. En una paella amb oli sofregiu la cansalada ibèrica a tallets petits. A continuació, afegiu-hi la botifarra crua esmicolada, fins que quedi ben daurada.
  3. Col·loqueu-hi la patata i la col i aneu-ho trinxant amb una forquilla. Finalment, doneu-li un parell de voltes. Rectifiqueu-ho de sal i pebre.
  4. Col·loqueu-ho en una plàtera i acompanyeu-ho amb la cansalada viada i la botifarra negra, que haureu fregit prèviament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: