Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Bulliu la col en un cassó o coeu-la al microones. Si opteu per aquest segon mètode, simplement talleu-la a tires i poseu-la en un recipient ben tapat. Coeu-la 2 min, a potència màxima. Reserveu-la.
  2. Amb les patates, podeu fer el mateix. Si les voleu coure al microones, peleu-les, talleu-les a daus i poseu-les al recipient. Afegiu-hi un gotet d’aigua i tapeu-ho bé. Coeu-ho 5 min i reserveu-ho.
  3. Demaneu ajuda a un adult per coure el bacó, tallat menut, en una paella, a foc mitjà, amb una mica d’oli d’oliva.
  4. Retireu el bacó i aprofiteu la paella per saltar-hi els bolets, ben nets i tallats a dauets. Poseu-hi un raig d’oli i coeu-los, a foc mitjà, fins que perdin l’aigua. Reserveu-los.
  5. Poseu oli d’oliva a la paella, espereu que s’escalfi i afegiu-hi la patata aixafada, el bacó i la col.
  6. Amb una forquilla de fusta, aneu amalgamant la patata i la col.
  7. Quan ja sigui una massa homogènia, afegiu-hi els bolets i una mica de sal.
  8. Només us queda fer la forma de petites truites i servir-ho immediatament.

El consell

  • Aquest trinxat també queda molt bo si el prepareu amb moniato. Per fer-ho, només heu de coure els moniatos al microones. Depenent de la mida, els tindreu a punt en uns 5 min.
  • Per preparar aquest trinxat podeu fer servir tant bolets frescos com congelats o en conserva.
  • Podeu fer una versió més ràpida i senzilla posant-hi només 2 patates, 1 botifarra negra, 1 ceba, 2 grans d’all i una barreja de bolets.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 ago

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

17 ago

Contalles del Delta

El delta de l’Ebre és un territori singular que amaga indrets i moments màgics. Un dels seus tresors...

17 ago

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

17 ago

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del...

Portada 230 Neta

BUONA SICILIA! EL MENÚ MÉS MEDITERRANI DE L'ESTIU

  • Els sabors de Palma
  • Un menjador senyorial obert a tothom

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto