Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Bulliu la col en un cassó o coeu-la al microones. Si opteu per aquest segon mètode, simplement talleu-la a tires i poseu-la en un recipient ben tapat. Coeu-la 2 min, a potència màxima. Reserveu-la.
  2. Amb les patates, podeu fer el mateix. Si les voleu coure al microones, peleu-les, talleu-les a daus i poseu-les al recipient. Afegiu-hi un gotet d’aigua i tapeu-ho bé. Coeu-ho 5 min i reserveu-ho.
  3. Demaneu ajuda a un adult per coure el bacó, tallat menut, en una paella, a foc mitjà, amb una mica d’oli d’oliva.
  4. Retireu el bacó i aprofiteu la paella per saltar-hi els bolets, ben nets i tallats a dauets. Poseu-hi un raig d’oli i coeu-los, a foc mitjà, fins que perdin l’aigua. Reserveu-los.
  5. Poseu oli d’oliva a la paella, espereu que s’escalfi i afegiu-hi la patata aixafada, el bacó i la col.
  6. Amb una forquilla de fusta, aneu amalgamant la patata i la col.
  7. Quan ja sigui una massa homogènia, afegiu-hi els bolets i una mica de sal.
  8. Només us queda fer la forma de petites truites i servir-ho immediatament.

El consell

  • Aquest trinxat també queda molt bo si el prepareu amb moniato. Per fer-ho, només heu de coure els moniatos al microones. Depenent de la mida, els tindreu a punt en uns 5 min.
  • Per preparar aquest trinxat podeu fer servir tant bolets frescos com congelats o en conserva.
  • Podeu fer una versió més ràpida i senzilla posant-hi només 2 patates, 1 botifarra negra, 1 ceba, 2 grans d’all i una barreja de bolets.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: