Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Bulliu la col en un cassó o coeu-la al microones. Si opteu per aquest segon mètode, simplement talleu-la a tires i poseu-la en un recipient ben tapat. Coeu-la 2 min, a potència màxima. Reserveu-la.
  2. Amb les patates, podeu fer el mateix. Si les voleu coure al microones, peleu-les, talleu-les a daus i poseu-les al recipient. Afegiu-hi un gotet d’aigua i tapeu-ho bé. Coeu-ho 5 min i reserveu-ho.
  3. Demaneu ajuda a un adult per coure el bacó, tallat menut, en una paella, a foc mitjà, amb una mica d’oli d’oliva.
  4. Retireu el bacó i aprofiteu la paella per saltar-hi els bolets, ben nets i tallats a dauets. Poseu-hi un raig d’oli i coeu-los, a foc mitjà, fins que perdin l’aigua. Reserveu-los.
  5. Poseu oli d’oliva a la paella, espereu que s’escalfi i afegiu-hi la patata aixafada, el bacó i la col.
  6. Amb una forquilla de fusta, aneu amalgamant la patata i la col.
  7. Quan ja sigui una massa homogènia, afegiu-hi els bolets i una mica de sal.
  8. Només us queda fer la forma de petites truites i servir-ho immediatament.

El consell

  • Aquest trinxat també queda molt bo si el prepareu amb moniato. Per fer-ho, només heu de coure els moniatos al microones. Depenent de la mida, els tindreu a punt en uns 5 min.
  • Per preparar aquest trinxat podeu fer servir tant bolets frescos com congelats o en conserva.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto