Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Bulliu la col en un cassó o coeu-la al microones. Si opteu per aquest segon mètode, simplement talleu-la a tires i poseu-la en un recipient ben tapat. Coeu-la 2 min, a potència màxima. Reserveu-la.
  2. Amb les patates, podeu fer el mateix. Si les voleu coure al microones, peleu-les, talleu-les a daus i poseu-les al recipient. Afegiu-hi un gotet d’aigua i tapeu-ho bé. Coeu-ho 5 min i reserveu-ho.
  3. Demaneu ajuda a un adult per coure el bacó, tallat menut, en una paella, a foc mitjà, amb una mica d’oli d’oliva.
  4. Retireu el bacó i aprofiteu la paella per saltar-hi els bolets, ben nets i tallats a dauets. Poseu-hi un raig d’oli i coeu-los, a foc mitjà, fins que perdin l’aigua. Reserveu-los.
  5. Poseu oli d’oliva a la paella, espereu que s’escalfi i afegiu-hi la patata aixafada, el bacó i la col.
  6. Amb una forquilla de fusta, aneu amalgamant la patata i la col.
  7. Quan ja sigui una massa homogènia, afegiu-hi els bolets i una mica de sal.
  8. Només us queda fer la forma de petites truites i servir-ho immediatament.

El consell

  • Aquest trinxat també queda molt bo si el prepareu amb moniato. Per fer-ho, només heu de coure els moniatos al microones. Depenent de la mida, els tindreu a punt en uns 5 min.
  • Per preparar aquest trinxat podeu fer servir tant bolets frescos com congelats o en conserva.
  • Podeu fer una versió més ràpida i senzilla posant-hi només 2 patates, 1 botifarra negra, 1 ceba, 2 grans d’all i una barreja de bolets.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

14 des

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

14 des

VI Jornades Gastronòmiques del Brou a Menorca

Per sisè any consecutiu, l’Associació Menorquina de Bars, Restaurants i Cafeteries organitza "El...

13-15 des

Fira Avícola de la Raça Prat 2019

A mitjan desembre, i com ja és tradició, el Prat de Llobregat celebra una nova edició de la fira...

15 des

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

Portada 234 Neta

SNACKS DE NADAL PER COMENÇAR BÉ EL GRAN DINAR DE L'ANY

  • Més enllà de Sant Esteve
  • Quan no canviar és l'opció transgressora

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto