Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al carpaccio de peus de porc: bulliu els peus de porc 1 h si els feu en olla de pressió, o dues si feu servir una olla normal. Desosseu-los i congeleu-los. Quan esitugin congelats, talleu-los en forma de carpaccio i reserveu-los fins a l’hora de muntar el plat.
  2.  Per al trinxat: talleu les patates a daus i la col, a trossos, i bulliu-les amb una mica de sal 35 min. Escorreu-les i aixafeu-les amb una forquilla, que quedi tot ben trinxat. Paral·lelament, en una altra olla bulliu les fulles de col senceres i també rectifiqueu-les de sal, aproximadament 30 min. Quan estiguin bullides, escorreu-les i reserveu-les per muntar el plat.
  3. Poseu oli en una paella, la cansalada tallada a daus i els alls també tallats a daus ben petits i sofregiu-ho. Afegiu-hi el pebre negre i un polsim de sal, i incorporeu-hi el trinxat. Deixeu-ho enrossir remenant-ho, fins que es faci una mica de crosta rossejada. Reserveu-ho.
  4. Escabetxeu una arengada sense espines, amb alls, ceba i pebre vermell. Reserveu-la.
  5. Talleu la botifarra negra a daus de la mida de 0,5, cm aproximadament, i adobeu-la amb oli d’oliva. 
  6. Per al muntatge del plat: agafeu un motlle quadrat i ompliu-lo de trinxat. Després, desemmotlleu-lo i emoliqueu-lo amb les fulles de col que prèviament heu bullit i reservat. Poseu-ho a un costat del plat.
  7. A l’altre costat, poseu-hi de fons el carpaccio de peus de porc, i amaniu-ho amb els daus botifarra confitats en oli. A sobre del farcellet del trinxat poseu-hi una mica de sal negra i acabeu-ho de decorar amb uns trossets d’arengada, que prèviament heu reservat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 nov

Taller 'Un sopar per a cada dia'

El dilluns 12 de novembre gaudeix d'aquest taller a càrrec de Rosa Maria Garcia. El sopar és l’últim...

13 nov

Cicle de conferències 'La maternitat i el menjar: cos, salut i convivialitat'

L’embaràs, el postpart i la lactància acostumen a portar dubtes en relació amb les transformacions...

14 nov

Taller 'Brioixos ecològics (eco)'

Farines orgàniques, mares salvatges, sucres sense refinar, mel... Recordeu aquells dolços de la infantesa?...

15 nov

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

Portada Cuina 221

POSTRES PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Anem a collir olives
  • Quan tot canvia per conservar l’origen

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto