Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la salsa: piqueu en un morter els alls amb la sal, perquè no saltin. Un cop ben aixafats, aneu afegint-hi les ametlles i les avellanes. Treballeu-ho fins que tot plegat formi una pasta homogènia.
  2. Raspeu la part interior de les nyores escaldades i afegiu-hi la polpa obtinguda al morter.
  3. Un cop tot homogeneïtzat, poseu-hi la molla de pa amb vinagre, una mica escorreguda, i continueu treballant-ho.
  4. Un cop llest, afegiu-hi lentament l'oli, tot remenant-ho, també lentament, per donar a la salsa la consistència desitjada.
  5. En una safata, col·loqueu l'escarola, ben escorreguda, amb un xic de salsa. Remeneu-ho bé i serviu-ho als plats.
  6. Acompanyeu-ho amb la tonyina, el bacallà, els seitons i les olives. Deixeu que cada comensal s'afegeixi la salsa al gust.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
273CUINA Portada

CURRI A LA CATALANA!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Robert Lechuga i Anna Carbonell

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto