Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la salsa: piqueu en un morter els alls amb la sal, perquè no saltin. Un cop ben aixafats, aneu afegint-hi les ametlles i les avellanes. Treballeu-ho fins que tot plegat formi una pasta homogènia.
  2. Raspeu la part interior de les nyores escaldades i afegiu-hi la polpa obtinguda al morter.
  3. Un cop tot homogeneïtzat, poseu-hi la molla de pa amb vinagre, una mica escorreguda, i continueu treballant-ho.
  4. Un cop llest, afegiu-hi lentament l'oli, tot remenant-ho, també lentament, per donar a la salsa la consistència desitjada.
  5. En una safata, col·loqueu l'escarola, ben escorreguda, amb un xic de salsa. Remeneu-ho bé i serviu-ho als plats.
  6. Acompanyeu-ho amb la tonyina, el bacallà, els seitons i les olives. Deixeu que cada comensal s'afegeixi la salsa al gust.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: