Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per obtenir la polpa de les nyores: renteu i obriu les nyores, i retireu-ne el capoll i les llavors. Deixeu-les un parell d’hores en remull amb aigua tèbia. Un cop estovades, raspeu-les amb un ganivet o cullereta.
  2. Per fer la salsa: poseu els alls, les ametlles, la polpa de la nyora, una mica de sal i un raig d’oli en el got de la batedora i tritureu-ho fins que n’obtingueu una massa ben fina. A continuació, aneu-hi incorporant l’oli sense deixar-ho de batre. Afegiu-hi un punt de sal i de vinagre. La millor manera de tastar-ho és sucant-hi una fulla d’escarola.
  3. Muntatge: amaniu l’escarola en un bol amb una part de la salsa i repartiu-la en plats individuals. Disposeu-hi el bacallà, les anxoves, la tonyina i les olives. Regueu-ho amb la resta de la salsa. Decoreu-ho amb els raves.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada 253

ESPECIAL PANARRES! EL MÈTODE INFAL·LIBLE PER FER PA A CASA

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Artur Martínez

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto