Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana del 31 d'octubre al 6 de novembre

Aquesta és la nostra proposta per als àpats de la primera setmana de novembre. Bon profit!

28/10/2022

Comencem novembre amb les forces renovades. La tornada de les vacances ja és una realitat assumida per tothom, encara que ja posem la mirada en l'aturada nadalenca que cada cop s'apropa més i més. Per a aquesta setmana, que comença amb la celebració de Tots Sants, us proposem els següents menús.

01 Tallarines a la llimona amb verdures d'hivern i ricotta

Tallarines a la llimona amb verdures d'hivern i ricotta

Dilluns

  • Primer: Tallarines a la llimona amb verdures d'hivern i ricotta.
  • Segon: Llenguado al vapor amb crema de pèsols. 
  • Postres: Escuma de crema catalana.
02 Puré de patates amb ou ferrat i ceps

Puré de patates amb ou ferrat i ceps

Dimarts

  • Primer: Puré de patates amb ou ferrat i ceps. 
  • Segon: Croquetes de pernil amb beixamel ràpida. 
  • Postres: Pa de pessic d’aranja.
03 Minestra de verdures

Minestra de verdures Becky Lawton

Dimecres

  • Primer: Minestra de verdures.
  • Segon: Musclos a la marinera. 
  • Postres: Flam cigaló d’anís.
04 Moniato farcit d’arròs integral

Moniato farcit d’arròs integral

Dijous

  • Primer: Moniato farcit d’arròs integral.
  • Postres: Batut de taronja, pastanaga, maca i cúrcuma.
05 Pasta negra amb cloïsses i sípia

Pasta negra amb cloïsses i sípia Enrique Marco

Divendres

  • Primer: Pasta negra amb cloïsses i sípia. 
  • Postres: 'Mousse' de castanyes amb salsa de xocolata i pela de taronja.
06 Amanida d'espinacs amb carbassa i arròs integral

Amanida d'espinacs amb carbassa i arròs integral AJJ Estudi

Dissabte

  • Primer:  Amanida d'espinacs amb carbassa i arròs integral. 
  • Segon: Verat amb albergínia.
  • Postres: Pastís de mató i confitura de codony.
07 Macarrons de fajol amb bolonyesa de coliflor

Macarrons de fajol amb bolonyesa de coliflor Food Photos / Cristina Rivarola

Diumenge

  • Primer: Macarrons de fajol amb bolonyesa de coliflor. 
  • Segon: Mitjana a la brasa macerada amb oli d’oliva verge extra. 
  • Postres: Tàrtar de maduixes del Maresme i pèsols.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: