Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Busqueu un plat únic amb tots els nutrients necessaris? Aquí el teniu! Una amanida totalment vegana, una altra manera de menjar espinacs. 

Preparació

  1. Coeu la carbassa al forn amb un raig d’oli i sal, a 170 ºC, 25 min (o fins que sigui tendra).
  2. Bulliu l’arròs integral, escorreu-lo i refredeu-lo.
  3. Tritureu l’oli d’oliva amb la menta, els cacauets i la mostassa. Poseu-ho a punt de sal.
  4. En un bol, mescleu l’arròs amb l’oli de mostassa i menta, i afegiu-hi els espinacs, la carbassa (quan sigui freda) i uns quants cacauets sencers.
  5. Serviu-ho en bols individuals.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 252

TOT UN MÓN DE CRESTES!

  • Tendències
  • Pere Carrió

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto