Troba la teva recepta

Preparació

  1. Unteu amb mantega un motlle desemmotllable d’uns 24 cm. Adheriu al fons i a les parets del motlle les làmines de pasta fil·lo, untant cada capa amb mantega fosa i empolsant-ho amb canyella. Deixeu que les capes de pasta fil·lo “pengin” per fora el motlle. Tritureu la confitura de codony i esteneu-la per tota la base.
  2. Tritureu la resta d’ingredients i aboqueu-ho sobre el codony.
  3. Coeu-ho 1 h a 180 ºC i deixeu-ho refredar. Amb les mans, trenqueu els excedents de pasta fil·lo, poseu-los per sobre el pastís i empolseu-hi sucre en pols. Afegiu-hi unes ametlles filetejades per decorar.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 mai

Taller 'Cuina de mercat amb productes de temporada'

Sou uns cuinetes? Us agrada descobrir nous plats? Taller de cuina de mercat, amb productes de temporada i plats...

28 mai

Taller 'Cuina vietnamita'

Us agrada la cuina vietnamita? No es tracta només d'una gastronomia exòtica i interessant, també...

28 mai

Passeig per les vinyes catalanes

Els vins són un dels productes estrella de les terres catalanes, per això es tracta d'un producte preuat...

28-29 mai

7a edició de Free From Functional Food & Health Ingredients

Torna la Free From Functional Food & Health Ingredients, l'esdeveniment líder en alimentació ecològica,...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto