Troba la teva recepta

Ahir vam fer una calçotada a Sant Feliu del Racó i jo vaig portar les postres: un pastís amb mató i confitura de codony! La base del pastís es fa amb pasta fil·lo i queda molt cruixent i original. El farcit l’he trobat massa dolç, de manera que la recepta que us escric porta menys sucre que l’original.

Preparació

  1. Unteu amb mantega un motlle desemmotllable d’uns 24 cm. Adheriu al fons i a les parets del motlle les làmines de pasta fil·lo, untant cada capa amb mantega fosa i empolsant-ho amb canyella. Deixeu que les capes de pasta fil·lo “pengin” per fora el motlle. Tritureu la confitura de codony i esteneu-la per tota la base.
  2. Tritureu la resta d’ingredients i aboqueu-ho sobre el codony.
  3. Coeu-ho 1 h a 180 ºC i deixeu-ho refredar. Amb les mans, trenqueu els excedents de pasta fil·lo, poseu-los per sobre el pastís i empolseu-hi sucre en pols. Afegiu-hi unes ametlles filetejades per decorar.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 mar

Menú a 4 mans de març a Tunateca Balfegó

L'estrella Michelin del mes de març a Tunateca Balfegó arriba del restaurant Yugo The Bunker, a Madrid....

23 mar

Busquem l''Homo alimentarius'

Els dissabtes i diumenges, a les 13 h, Món Sant Benet estrena una activitat nova per trobar l’'Homo...

23 mar

Jornada d'observació del Plor de la Vinya

A mitjan març, la vida torna al Penedès i es pot observar un fenomen curt però interessant a les...

23 mar

Visita als Jardins de la Serreta i taller de planter

Els jardins de la Serreta són una finca al bell mig de Collserola on es treballa el conreu d’hortalisses...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto