Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Unteu amb mantega un motlle desemmotllable d’uns 24 cm. Adheriu al fons i a les parets del motlle les làmines de pasta fil·lo, untant cada capa amb mantega fosa i empolsant-ho amb canyella. Deixeu que les capes de pasta fil·lo “pengin” per fora el motlle. Tritureu la confitura de codony i esteneu-la per tota la base.
  2. Tritureu la resta d’ingredients i aboqueu-ho sobre el codony.
  3. Coeu-ho 1 h a 180 ºC i deixeu-ho refredar. Amb les mans, trenqueu els excedents de pasta fil·lo, poseu-los per sobre el pastís i empolseu-hi sucre en pols. Afegiu-hi unes ametlles filetejades per decorar.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: