Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al puré: poseu les patates en aigua bullent i sal durant 25 min, i quan estiguin fetes coleu-les i passeu-les pel passapuré. Remeneu-ho afegint-hi la mantega, l’oli i una mica de pebre. Si us queda massa espès, poseu-hi una mica d’aigua de bullir les patates.
  2. Per al saltat de bolets: després de netejar-los, talleu els ceps a làmines, poseu-los a la paella amb oli, una mica de sal i un polsim de pebre. Tireu-hi julivert picat al final.
  3. Per a l’ou ferrat: poseu en una paella petita força oli i, quan estigui calent, hi tireu l’ou. La clara ha de quedar amb les puntes rosses i el rovell, líquid.
  4. Poseu en un plat fondo tres cullerades grosses de puré, l’ou ferrat i els bolets i una mica de cerfull per decorar el plat. S’ha de servir tot molt calent.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: