Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

6 gelats que podeu fer a casa aquest estiu

Si us agrada refrescar-vos, aquestes propostes us deixaran glaçats... en el millor sentit!

CUINA.CAT

08/07/2020

Què hi ha de més nostàlgic, a l’estiu, que els gelats? Hem passat dels gelats artesans als industrials i hem tornat als artesans. Els gelats han evolucionat al mateix ritme que la societat i no ens podem imaginar un estiu sense menjar-ne. Per això, hem recollit sis receptes de gelats que podeu preparar a casa per gaudir-ne amb tota la tranquil·litat del món (però compte que no se us desfacin!).

01 'Pops' de coco

'Pops' de coco AJJ Estudi

'Pops' de coco

Llet de coco, sucre, una mica de farina i una mica de coco. Fixeu-vos que amb només quatre ingredients podeu preparar un gelat de pal boníssim i amb un gust tan exòtic com el de coco. Ni colorants, ni conservants, ni res de res. A més, agafant aquesta recepta com a base, podeu afegir-hi altres ingredients, com una mica de suc de pinya, per exemple, i tindreu una pinya colada glaçada digna dels millors bars del Carib!

Llegiu la recepta sencera

02 Batut de cireres

Batut de cireres AJJ Estudi

Batut de cireres

Una de les maneres més refrescants de prendre-us un gelat és fer-ho amb un batut com aquest. En aquest cas, el secret està a coure una mica les cireres, ja que d’aquesta manera no només les estovem una mica, sinó que en concentrem el sabor. Si us agraden els batuts i les cireres, ja feu tard a tastar aquesta recepta!

Llegiu la recepta sencera

03 Gelat de nabius i llimona

Gelat de nabius i llimona

Gelat de nabius i llimona

Les fruites del bosc queden molt bé, quan fem gelats. En aquesta recepta us prposem preparar un gelat de nabius i llimona del tipus sandvitx, és a dir, que no només haureu de fer la crema de gelat, sinó que també haureu de fer les dues peces de crumble per posar-lo al mig. No patiu, que és molt fàcil i us ho expliquem molt bé a la recepta.

Llegiu la recepta sencera

04 Galetes de gelat de vainilla amb xips de xocolata

Galetes de gelat de vainilla amb xips de xocolata AJJ Estudi

Galetes de gelat de vainilla amb xips de xocolata

Una altra temptació glaçada amb forma de sandvitx, però aquesta vegada us ho posem una mica més fàcil, ja que les galetes no les heu de fer (tampoc es enfadarem si decidiu fer-les pel vostre compte, és clar!). Centreu els esforços en preparar la crema de gelat que va a dins: nata, llet condensada, una mica de vainilla i xocolata negra. Us tempta?

Llegiu la recepta sencera

05 Gelat de figues casolà

Gelat de figues casolà AJJ Estudi

Gelat casolà de figues

Confessem que les figues són una de les fruites estivals que més ens agrada. Quan arriba l'agost (més aviat a finals de mes) és el millor moment per comprar-ne i, aprofitant que aleshores encara fa calor, us animem a preparar aquest gelat de figues que, a més, presentem en cucurutxo. Quina delícia!

Llegiu la recepta sencera

06 Gofra amb gelat d'alfàbrega

Gofra amb gelat d'alfàbrega Becky Lawton

Gofra amb gelat d'alfàbrega

Si no en teniu prou amb la fotografia per morir-vos de ganes de fer aquesta recepta, us direm que és una manera fantàstica de descobrir que l'alfàbrega, a més d'una herba aromàtica excel·lent, dona una aroma espectacular als gelats. I a més, aquí servim el gelat sobre una gofra, que ja hauria de ser motiu suficient per córrer cap a la cuina!

Llegiu la recepta sencera

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

15 ago

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

27 ago

Tast maridatge de formatges i vins de les Vinyes del Convent

Els dies 13 i 27 d’agost, el sommelier Javier Campo dirigirà un tast de formatges i vins...

29 ago

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto