Els panellets són unes postres ideals per compartir i regalar.
Panellets Gemma Clofent
Vainilla, xocolata, codony, cafè, pinyons... De panellets n'hi uns quants, però tots tenen un element en comú: la base de massapà. Gemma Clofent ens explica com fer-la perquè quedi ben bona i ens diu com fer panellets de diferents sabors.
Panellets
Si és la primera vegada que feu panellets, podeu començar amb aquesta senzilla recepta, sense gaires complicacions i on la massa és per a tots igual. El farcit dels panellets va a gustos i n'hi ha de pinyons, ametlla torrada, coco o llimona. Si us surt bé, la propera vegada augmenteu la dificultat i aventureu-vos amb panellets tan originals com el de mojito!
Castanyes i figues
Si sou dels que preferiu els primers i segons plats abans que les postres perquè no sou gaire amants del dolç... aquesta és la vostra recepta! A partir d'ara us reservareu una mica de gana per a aquests panellets salats! Els podeu fer de castanyes i bolets, de magranes i micuit o de figues amb anxoves.
Panellets de 'mojito' Gemma Clofent
Gemma Clofent ens porta uns panellets de 'mojito' per sorprendre tothom qui els tasti, tot i que els més petits s'hi hauran de resistir! El massapà està fet amb una base de patata que l'haureu d'humitejar amb rom blanc. Cal que respecteu les quantitats i que no us deixeu endur per l'eufòria del rom!
Aquesta recepta està pensada perquè tots els intolerants a la lactosa, al gluten, o els vegans puguin gaudir igual que la resta dels panellets de tardor! No us en quedeu sense!
Panellets crus Becky Lawton
Uns panellets de pinyons i de coco fets amb una farina d'ametlles barrejada amb atzavara, una bona opció si voleu prescindir del sucre.
Panellets Thinkstock
Ada Parellada ens dóna uns consells i la recepta perquè els petits de la casa preparin aquest dolç de Castanyada.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: