Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Les cremes de verdura més irresistibles

Triem vuit cremes de verdura per gaudir de la tardor

CUINA.CAT

14/10/2020

Amb l'arribada de la tardor i unes nits més fredes, tornem a la moda de les sopes i les cremes per dinar i per sopar. Seleccionem vuit cremes brutals perquè gaudiu d'un plat saludable i gustós.

01 Crema de bolets

Crema de bolets

Crema de bolets

Comencem amb un clàssic de la tardor: els bolets. Aquesta crema és una gran opció feta amb xampinyons i ceps, ceba i una textura deliciosa gràcies a la crema de llet. Es pot gratinar amb formatge ratllat o acompanyar-la amb crostonets de pa torrat.

02 Crema de naps amb rostes de patata

Crema de naps amb rostes de patata Enrique Marco

Crema de naps amb rostes de patata

Es tracta d'una crema molt senzilla i ràpida de fer, a base de naps i patates. Una recepta original i amb el toc de gust que li dona el pebre negre. Les rostes de patata són un afegit espectacular pel que fa a presentació i gust.

03 Crema de coliflor amb un toc de gingebre

Crema de coliflor amb un toc de gingebre Becky Lawton

Crema de coliflor amb un toc de gingebre

Recepta freda i fàcil de fer amb només una batedora. Fulles de coliflor, poma i el gingebre. Tot batut i crema llesta. Fàcil, ràpid, deliciós.

04 Crema de porros i fonoll

Crema de porros i fonoll Becky Lawton

Crema de porros i fonoll

Porro amb patata i un bulb de fonoll, la part menys coneguda d'aquesta planta. Una crema amb bon gust i que va molt bé per a l'estómac gràcies a les propietats del fonoll. 

05 Crema de carbassa amb vieires

Crema de carbassa amb vieires

Crema de carbassa amb vieires

La carbassa, aliment que es pren al llarg de l'any però que agafa especial volada per aquestes dates, és la protagonista d'aquesta crema que, juntament amb les vieires, ens deixa un plat d'un sabor inconfusible. 

06 Crema de verdures d'hivern

Crema de verdures d'hivern Becky Lawton

Crema de verdures d'hivern

Continuem amb la carbassa. Una de les grans protagonistes d'aquesta fantàstica crema d'hivern. 

07 Crema de pèsols i espàrrecs silvestres

Crema de pèsols i espàrrecs silvestres Anna Garcia Frigola

Crema de pèsols i espàrrecs silvestres

Recepta vegana, sense gluten i lactosa de Beatriz de Marcos a base de pèsols, espàrrecs i espinacs. Una crema de sabor i textures contundents. La tòfona, opcional, li dóna un toc de sabor diferent.

08 Crema calenta d'alvocat

Crema calenta d'alvocat

Crema calenta d'alvocat

I la recepta més especial de totes, típica mexicana. Aquesta recepta de crema d'alvocat és més lenta de fer, però segur que farà passar una bona estona a tots aquells que estiguin a taula.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: