Preparació
- Poseu aigua amb sal a bullir i coeu l’arròs durant 9 minuts. Coleu-lo i reserveu-lo.
- Piqueu les cebes tendres; la part blanca per un cantó i la tija verda per l’altre.
- Amb l’ajuda d’una batedora tritureu la part blanca de les cebes tendres juntament amb el gra d’all, la salsa de peix, el suc de llima, la salsa de soja, la salsa de xili dolça, el sucre, el vinagre d’arròs i un bon rajolí d’oli d’oliva.
- En una safata de pirex disposeu les ales de pollastre i les regueu amb la salsa anterior.
- Coeu les aletes a 160 ºC durant 20 minuts.
- Doneu la volta a les aletes i les coeu durant 20-25 minuts més.
- Amb l’ajuda d’un cèrcol d’emplatar disposeu una base d’arròs thai. A sobre, hi poseu les ales de pollastre.
- Acabeu-ho decorant amb una mica de la part verda de la ceba tendra i serviu-ho.