Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Retireu les fulles externes de la col i talleu-la a làmines fines.
  2. Demaneu ajuda a un adult per escaldar-la, en aigua bullent, 30 s. Només ha de perdre la cruor.
  3. Coleu la col i refresqueu-la en un recipient amb aigua i gel. Quan estigui fresca, escorreu-la.
  4. En un recipient, barregeu la mostassa amb l’oli.
  5. Peleu la mandarina, talleu la pela menuda i afegiu-la a l’oli de mostassa.
  6. Amaniu la col amb l’oli de mostassa i barregeu-hi les nous picades.
  7. Traieu la pela dels grills de mandarina.
  8. A la base del plat, poseu la col amanida amb l’oli de mostassa i mandarina. A sobre, poseu el pernil i les nous, i acabeu-ho amb uns quants grills de mandarina.

El consell

  • En comptes de mandarina, també podeu fer aquesta recepta amb trossets de taronja. Veureu com et queda igual de bona.
  • Si voleu, podeu escaldar prèviament la col i guardar-la a la nevera fins al moment de fer-la servir per muntar l’amanida.
  • Aquesta recepta dóna molt de joc. Proveu de posar-hi la col com a base i canviar algun dels ingredients per d’altres que us agradin molt. També us quedarà molt bona si hi poseu blat de moro, trossets de pernil dolç, de bacó... Ja ho sabeu, a la cuina, feu volar la imaginació!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

19 set

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

19 set

La Verema del Cava

Nou cellers del Penedès i d’Alella s’han unit per celebrar la 5a edició de la Verema del...

19 set

La Verema del Cava

Nou cellers del Penedès i d’Alella s’han unit per celebrar la 5a edició de la Verema del...

20 set

Tastos al celler Albet i Noya

Els diumenges d’agost i setembre, el celler ofereix Tastos Varietals on cada dia es tractarà una...

Portada Cuina 242

BOJOS PER LES CROQUETES!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Anna Payet

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto