Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Retireu les fulles externes de la col i talleu-la a làmines fines.
  2. Demaneu ajuda a un adult per escaldar-la, en aigua bullent, 30 s. Només ha de perdre la cruor.
  3. Coleu la col i refresqueu-la en un recipient amb aigua i gel. Quan estigui fresca, escorreu-la.
  4. En un recipient, barregeu la mostassa amb l’oli.
  5. Peleu la mandarina, talleu la pela menuda i afegiu-la a l’oli de mostassa.
  6. Amaniu la col amb l’oli de mostassa i barregeu-hi les nous picades.
  7. Traieu la pela dels grills de mandarina.
  8. A la base del plat, poseu la col amanida amb l’oli de mostassa i mandarina. A sobre, poseu el pernil i les nous, i acabeu-ho amb uns quants grills de mandarina.

El consell

  • En comptes de mandarina, també podeu fer aquesta recepta amb trossets de taronja. Veureu com et queda igual de bona.
  • Si voleu, podeu escaldar prèviament la col i guardar-la a la nevera fins al moment de fer-la servir per muntar l’amanida.
  • Aquesta recepta dóna molt de joc. Proveu de posar-hi la col com a base i canviar algun dels ingredients per d’altres que us agradin molt. També us quedarà molt bona si hi poseu blat de moro, trossets de pernil dolç, de bacó... Ja ho sabeu, a la cuina, feu volar la imaginació!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 jul

Vespres al Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra Slow Food Barcelona organitza durant el mes de juliol les seves edicions més fresques:...

18 jul

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

20 jul

Mercat Romà de Guissona 2019

Des de fa 23 anys, Guissona rememora el seu passat romà amb una festa on els visitants tenen l’oportunitat...

20 jul

Aplec del Romesco

A Santa Coloma de Queralt, la recepta del romesco passa de pares a fills i se n’ha perdut el rastre en el...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto