Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a l’oli d’alfàbrega: poseu en un recipient l’oli amb l’alfàbrega picada i deixeu-ho macerar 1 h.
  2. Peleu els tomàquets, traieu-ne les llavors i talleu-los a dauets.
  3. Macereu 30 min els tomàquets amb una cullerada de l’oli d’alfàbrega.
  4. Peleu els cogombres i talleu-los a làmines fines. Col·loqueu-les en un escorredor i saleu-les.
  5. Traieu el pinyol de les olives i piqueu-les.

MUNTATGE

  1. Al centre del plat, col·loqueu els tomàquets i, al voltant, formant les fulles, les làmines de cogombre, assecades amb paper de cuina. 
  2. Al centre dels tomàquets, poseu les olives picades.
  3. Amb l’oli restant, amaniu els cogombres i salpebreu-los.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17-19 mai

XI Festa del Mercat a la Plaça d'Amposta

Torna la Festa del Mercat a la Plaça de l'Amposta, un esdeveniment per viatjar a temps passats i per recòrrer...

17-19 mai

EmpuriaTast 2019

Un any més, torna una nova edició de EmpuriaTast, la fira gastronòmica del municipi que obre la...

18-19 mai

V Barcelona Vadevermut

Torna el festival per conèixer en profunditat una de les tradicions més arrelades de la gastronomia d'aquest...

03-19 mai

Jornades dels Fideus Rossos a Cambrils

Una de les receptes marineres més bones que es poden tastar a Cambrils és la delsfideus rossos, que s’han...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto