Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Netegeu les anxoves. Dessaleu-les sota un raig d’aigua freda, una bona estona. Separeu-ne els filets de les espines. Poseu els filets en una safata, coberts d’oli d’oliva. Submergiu les espines en llet, com a mínim 30 min.
  2. Talleu els tomàquets i la mozzarella a rodanxes.
  3. Esmicoleu les nous.
  4. Assequeu bé les espines d’anxova amb una mica de paper de cuina, enfarineu-les i demaneu ajuda a un adult per fregir-les, en oli abundant, 1 min. Han de quedar torradetes.
  5. Talleu les anxoves a bocinets.
  6. Per a l'oli d'alfàbrega: tritureu l’oli amb les fulles d’alfàbrega.
  7. Feu capes de tomàquet, anxoves, nous picades i formatge, com si fos una torre.
  8. Amaniu-ho amb l’oli d’alfàbrega i ho acabeu amb les espines d’anxova.

El consell

  • Si voleu tenir els ossos forts i sans, quan mengeu peixos petits, com anxoves o sonsos, aprofiteu per menjar-vos-en les espines. Són molt riques en calci!
  • Si us agraden les herbes aromàtiques, podeu provar d’afegir a aquest plat una miqueta d’orenga. Combina la mar de bé amb el tomàquet i la mozzarella.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

31 mai - 01 jun

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

12 jun

Revolució a la cuina 2020

Aquesta primavera el Mercat de la plaça de Cuba de Mataró us convida a la Revolució a la cuina....

18 jun

Cicle de 8 sopars que fan la volta al món

El Restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de 8 sopars per commemorar la primera volta al món per part...

Portada Cuina 240

TORNEM A LA TERRA: EL REBOST AL COSTAT DE CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Xefs a la xarxa

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto