Preparació
- Per al tomàquet confitat: talleu el tomàquet a daus petits i confiteu-lo amb oli d’oliva, sal, pebre i farigola. Poseu-lo a coure fins que tingui consistència de melmelada.
- Per a la tonyina macerada: marineu la tonyina tallada a dauets petits en salsa de soja i oli de gira-sol.
- Per a la coliflor confitada: escaldeu 2 min els brots de coliflor i refredeu-los ràpidament en un bol amb gel. Escorreu-los i reserveu-los.
- Per a la vinagreta: mescleu l’oli d'oliva, el vinagre, la sal i el pebre acabat de moldre amb el molinet.
- Muntatge: al fons del got poseu el tomàquet confitat; al damunt, els daus de tonyina macerada, i, a sobre d’aquests, els brots de coliflor. Per acabar, cobriu-ho amb els verds i les flors. Amaniu-ho amb la vinagreta suau i acabeu-ho amb uns bastonets de pa per donar-hi volum.