Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Hidrateu els tomàquets secs.
  2. Renteu les patates i coeu-les al forn, durant 30 min.
  3. Talleu els pebrots a dauets, les cebes a tires fines i els tomàquets secs en quatre trossos.
  4. Per a la vinagreta: barregeu l’oli d’oliva amb una mica de sal, una de pebre negre i una de comí en pols.
  5. Talleu les patates per la meitat i buideu-les. Ompliu-les amb les verdures tallades i amaniu-ho amb la vinagreta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

Aquesta setmana

12 jun

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada Cuina 250

DESCOBRIM ELS 20 XEFS DE LA CUINA CATALANA QUE VE

  • Tendències
  • Carme Ruscalleda i Raül Balam

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto