Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu encenalls de cogombre amb un pelador de patates.
  2. Remulleu els noodles d'arròs en aigua 10 min, escorreu-los i escaldeu-los en aigua bullent amb sal durant 2-3 min, escorreu-los i refredeu-los.
  3. Escaldeu en aigua bullent amb sal els pèsols i els tirabecs, escorreu-los i talleu-los la cocció en un bol amb aigua i gel. Una vegada freds, escorreu-los i assequeu-los en paper absorbent.
  4. Afegiu els pèsols, els tirabecs, els encenalls i els noodles en un bol, amaniu-ho amb unes gotes de suc de llima i amb un fil d'oli d'oliva i rectifiqueu-ho de sal si convé.
  5. Talleu l'alvocat en vuitens verticals, retireu-los la pell i mulleu-los amb unes gotes de llima perquè no s'oxidin. Assaoneu-los i arrebosseu-los en llavors de sèsam o flocs de xili i reserveu-ho.
  6. Rostiu les gambes amb oli d'oliva suau en una paella, en una planxa o a la brasa.
  7. Per a la salsa: porteu a ebullició la llet de coco amb un polsim de sal i la ratlladura de la llima fins que redueixi un quart, incorporeu-hi la mantega de cacauet i no deixeu de remenar-ho amb varetes fins que hi hagi totalment incorporada la mantega; reduïu-ho a textura cremosa i lleugera.
  8. En un bol o plat fondo, serviu tots els ingredients i amaniu-ho amb la salsa de cacauets.
  9. Vinagretes o salsa optatives: vinagreta de soia cítrica i oli de sèsam, romesco o vinagreta de gambes i fruita seca.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: