Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu el brou de peix en un cassó i escalfeu-lo.
  2. Netegeu bé els peixos i els crustacis (podeu guardar-ne els caps i les espines per fer un fumet). Retireu els intestins de les gambes i els llagostins, i piqueu- ne les cues. Filetegeu els molls i talleu-los a trossets. Reserveu-ho.
  3. Piqueu l’escalunya i sofregiu-la amb una mica d’oli, a foc baix. Incorporeu-hi l’arròs i remeneu-ho bé. Torreu-lo 5 min i afegiu-hi el vi blanc.
  4. En aquest punt, aneu afegint el brou a la paella, a poc a poc i deixant que es consumeixi abans d’incorporar-ne més, i remenant-ho de tant en tant. Tingueu en compte que l’arròs venere necessita una cocció força més llarga que altres varietats. Abans d’acabar la cocció, poseu-hi el midó d’arròs i remeneu-ho bé.
  5. Salpebreu-ho. Quan estigui cuit, retireu-lo del foc i deixeu-lo refredar completament.
  6. En una paella, fregiu el gra d’all, amb la pela i una mica aixafat, i incorporeu-hi el peix picat. Salpebreu-ho i coeu-ho 2 min. Afegiu-hi els pèsols i coeu-los fins que estiguin tendres. Deixeu-ho refredar.
  7. Feu els arancini posant-vos una mica d’arròs venere al palmell. Poseu-hi el farcit de pèsols i peix i feu-ne boles.
  8. Poseu les llavors de sèsam torrat en una safata i arrebosseu-hi les boles d’arròs, passades prèviament pels dos ous batuts. Fregiu-les amb oli de cacauet abundant i escorreu-les en una safata amb paper absorbent abans de servir-les.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: