Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu el brou de peix en un cassó i escalfeu-lo.
  2. Netegeu bé els peixos i els crustacis (podeu guardar-ne els caps i les espines per fer un fumet). Retireu els intestins de les gambes i els llagostins, i piqueu- ne les cues. Filetegeu els molls i talleu-los a trossets. Reserveu-ho.
  3. Piqueu l’escalunya i sofregiu-la amb una mica d’oli, a foc baix. Incorporeu-hi l’arròs i remeneu-ho bé. Torreu-lo 5 min i afegiu-hi el vi blanc.
  4. En aquest punt, aneu afegint el brou a la paella, a poc a poc i deixant que es consumeixi abans d’incorporar-ne més, i remenant-ho de tant en tant. Tingueu en compte que l’arròs venere necessita una cocció força més llarga que altres varietats. Abans d’acabar la cocció, poseu-hi el midó d’arròs i remeneu-ho bé.
  5. Salpebreu-ho. Quan estigui cuit, retireu-lo del foc i deixeu-lo refredar completament.
  6. En una paella, fregiu el gra d’all, amb la pela i una mica aixafat, i incorporeu-hi el peix picat. Salpebreu-ho i coeu-ho 2 min. Afegiu-hi els pèsols i coeu-los fins que estiguin tendres. Deixeu-ho refredar.
  7. Feu els arancini posant-vos una mica d’arròs venere al palmell. Poseu-hi el farcit de pèsols i peix i feu-ne boles.
  8. Poseu les llavors de sèsam torrat en una safata i arrebosseu-hi les boles d’arròs, passades prèviament pels dos ous batuts. Fregiu-les amb oli de cacauet abundant i escorreu-les en una safata amb paper absorbent abans de servir-les.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 oct

Jornades gastronòmiques 'La poma a la cuina'

Pomes farcides de carn, amb botifarra dolça, amb confit de pinya o amanida de formatge fresc, entre d'altres. Tornen...

21 oct

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

22 oct

Taller especial Dia de los muertos

Aquí, uns dels esdeveniments més festius de la tardor és la castanyada, una tradició antiga...

22 oct

X Monvínic Experience

El dimarts 22 d’octubre, a les 20 h, en el marc del 51è Voll Damm Festival Internacional...

Portada Cuina 232

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto