Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al brou: en una cassola amb oli, sofregiu ràpidament la ceba, pelada i tallada a quarts. Afegiu-hi les patates, pelades i tallades a daus grossos, i el pebre. Remeneu-ho, afegiu-hi els retalls de bacallà i sofregiu-ho 1 min. Mulleu-ho amb aigua fins a cobrir-ho. Quan arrenqui el bull, escumeu-ho i coeu-ho a foc molt suau, 30 min.
  2. Apagueu el foc i afegiu-hi la tripa i safrà. Tapeu-ho, deixeu-ho infusionar 5 min. Afegiu-hi els talls de bacallà. Deixeu-ho reposar 5 min, tapat.
  3. Per al sofregit: en una paella amb oli, sofregiu els alls sencers, pelats. Quan estiguin daurats, afegiu-hi el tomàquet ratllat i deixeu-ho sofregir.
  4. Retireu els talls de bacallà, la ceba i les patates del brou. Recupereu la tripa i talleu-la a daus. Coleu el brou i manteniu-lo calent.
  5. Per a l’oli: tritureu l’all pelat amb l’oli i el pebre vermell. Reserveu-ho.
  6. Afegiu l’arròs al sofregit, remeneu-ho i mulleu-ho amb 1 l de brou. Quan arrenqui el bull, afegiu-hi sal i safrà.
  7. Deixeu-ho coure 15 min: 5 min a foc viu, i afegiu-hi la tripa; 5 min a foc mitjà, i afegiu-hi les faves; 5 min a foc suau, i apagueu el foc. Tapeu-ho amb un drap i deixeu-ho reposar 10 min.
  8. Mentre l’arròs reposa, poseu-hi el bacallà, la ceba i la patata per damunt. Es pot amanir amb l’oli d’all i pebre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 jul

Vespres al Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra Slow Food Barcelona organitza durant el mes de juliol les seves edicions més fresques:...

18 jul

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

20 jul

Aplec del Romesco

Cada tercer dissabte de juliol, la plaça Major d'aquest municipi de la Conca de Barberà s'omple de gom...

20 jul

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto