Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al brou: en una cassola amb oli, sofregiu ràpidament la ceba, pelada i tallada a quarts. Afegiu-hi les patates, pelades i tallades a daus grossos, i el pebre. Remeneu-ho, afegiu-hi els retalls de bacallà i sofregiu-ho 1 min. Mulleu-ho amb aigua fins a cobrir-ho. Quan arrenqui el bull, escumeu-ho i coeu-ho a foc molt suau, 30 min.
  2. Apagueu el foc i afegiu-hi la tripa i safrà. Tapeu-ho, deixeu-ho infusionar 5 min. Afegiu-hi els talls de bacallà. Deixeu-ho reposar 5 min, tapat.
  3. Per al sofregit: en una paella amb oli, sofregiu els alls sencers, pelats. Quan estiguin daurats, afegiu-hi el tomàquet ratllat i deixeu-ho sofregir.
  4. Retireu els talls de bacallà, la ceba i les patates del brou. Recupereu la tripa i talleu-la a daus. Coleu el brou i manteniu-lo calent.
  5. Per a l’oli: tritureu l’all pelat amb l’oli i el pebre vermell. Reserveu-ho.
  6. Afegiu l’arròs al sofregit, remeneu-ho i mulleu-ho amb 1 l de brou. Quan arrenqui el bull, afegiu-hi sal i safrà.
  7. Deixeu-ho coure 15 min: 5 min a foc viu, i afegiu-hi la tripa; 5 min a foc mitjà, i afegiu-hi les faves; 5 min a foc suau, i apagueu el foc. Tapeu-ho amb un drap i deixeu-ho reposar 10 min.
  8. Mentre l’arròs reposa, poseu-hi el bacallà, la ceba i la patata per damunt. Es pot amanir amb l’oli d’all i pebre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 mai

Taller 'Recorregut gastronòmic per la cuina espanyola'

No viatjar per Espanya no és excusa per no tastar tot el nombre de plats que té aquesta cultura! Aquests...

21 mai

Taller 'Cuina vietnamita'

Us agrada la cuina vietnamita? No es tracta només d'una gastronomia exòtica i interessant, també...

21 mai

Passeig per les vinyes catalanes

Els vins són un dels productes estrella de les terres catalanes, per això es tracta d'un producte preuat...

22 mai

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto