Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu les escalunyes a daus petits. Poseu una cassola al foc, afegiu-hi uns 40 g de mantega i un raig d’oli i coeu l’escalunya fins que estigui transparent.
  2. Afegiu-hi l’arròs i els brins de safrà torrats. Remeneu-ho i afegiu-hi el vi blanc. Deixeu-ho reduir.
  3. Afegiu-hi el brou de carn a poc a poc i aneu remenant l’arròs perquè tregui el midó i quedi cremós. Heu d’anar tirant el brou i deixar que es vagi evaporant, abans de tirar-n’hi més.
  4. Deixeu coure l’arròs uns 18 min, fins que estigui grenyal, i salpebreu-ho.
  5. Retireu l’arròs del foc, afegiu-hi la resta de la mantega i el parmesà, i barregeu-ho amb cura perquè quedi com una crema.
  6. Serviu l’arròs de seguida en plats fondos i acabeu-ho amb julivert picat.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: