Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu les escalunyes a daus petits. Poseu una cassola al foc, afegiu-hi uns 40 g de mantega i un raig d’oli i coeu l’escalunya fins que estigui transparent.
  2. Afegiu-hi l’arròs i els brins de safrà torrats. Remeneu-ho i afegiu-hi el vi blanc. Deixeu-ho reduir.
  3. Afegiu-hi el brou de carn a poc a poc i aneu remenant l’arròs perquè tregui el midó i quedi cremós. Heu d’anar tirant el brou i deixar que es vagi evaporant, abans de tirar-n’hi més.
  4. Deixeu coure l’arròs uns 18 min, fins que estigui grenyal, i salpebreu-ho.
  5. Retireu l’arròs del foc, afegiu-hi la resta de la mantega i el parmesà, i barregeu-ho amb cura perquè quedi com una crema.
  6. Serviu l’arròs de seguida en plats fondos i acabeu-ho amb julivert picat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

Portada Cuina 240

TORNEM A LA TERRA: EL REBOST AL COSTAT DE CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Xefs a la xarxa

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto