Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu i netegeu els escamarlans —reserveu-ne un parell—, poseu-los sobre un paper antiadherent, pinteu-los d’oli d’oliva amb un pinzell i aixafeu-los amb l’ajuda d’una superfície plana. Congeleu-ho.
  2. En una paella enrossiu lleugerament l’arròs amb una culleradeta d’oli d’oliva, afegiu-hi un polsim de safrà, ofegeu-lo i afegiu-hi mig got de brou de gallina. Deixeu que arrenqui el bull, i afegiu-hi el brou a poc a poc fins que l’arròs es cogui completament, 16-18 min. Quan l’arròs sigui sec i cuit, afegiu-hi sal, un polsim de porradell i una nou de mantega. Deixeu-ho reposar 3 o 4 min. Ha de quedar compacte.
  3. Traieu el carpaccio d’escamarlans del congelador, poseu-hi a sobre l’arròs encara calent i aneu fent un corró en forma de caneló. Poseu-hi al damunt la salicòrnia, els escamarlans que hem reservat marcats a la planxa i enforneu-ho 1 min abans de servir-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: