Troba la teva recepta

Preparació

  1. Salpebreu la cansalada, poseu-la amb una bossa al buit amb un raig d'oli i coeu-la 12 h a 78 ºC.
  2. Poseu el Torró d'Agramunt en una olla amb una mica de brou, deixeu-lo que es vagi coent i quan estigui una mica desfet tritureu-lo.
  3. Per una altra banda, poseu la ceba, tallada molt petita, a la paella. Quan estigui ben daurada, tireu-hi l'arròs i cobriu-lo una vegada amb el brou. Quan l'arròs ho hagi absorbit, cobriu-lo per segona vegada amb la barreja que heu obtingut amb el Torró d'Agramunt i el brou.
  4. Talleu la poma a quadrats.
  5. Marqueu la gamba a la planxa, vigilant que no quedi massa cuita.
  6. Munteu el plat i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 mar

Menú a 4 mans de març a Tunateca Balfegó

L'estrella Michelin del mes de març a Tunateca Balfegó arriba del restaurant Yugo The Bunker, a Madrid....

23 mar

Busquem l''Homo alimentarius'

Els dissabtes i diumenges, a les 13 h, Món Sant Benet estrena una activitat nova per trobar l’'Homo...

23 mar

Jornada d'observació del Plor de la Vinya

A mitjan març, la vida torna al Penedès i es pot observar un fenomen curt però interessant a les...

23 mar

Visita als Jardins de la Serreta i taller de planter

Els jardins de la Serreta són una finca al bell mig de Collserola on es treballa el conreu d’hortalisses...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto