Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Preescalfeu el forn a 180 ºC.
  2. Poseu aigua amb sal a bullir i coeu l’arròs durant 15 minuts. El coleu i reserveu.
  3. Talleu les verdures a tires primes.
  4. Barregeu les verdures amb un rajolí d’oli d’oliva, la mel, la mostassa i la salsa de soja.
  5. Coeu les verdures al forn a 180 ºC durant 40 minuts.
  6. Piqueu les olives, els cogombrets i els tomàquets secs. Els barregeu amb les tàperes.
  7. Barregeu l’arròs cuit amb les verdures.
  8. En un plat disposeu una base d’arròs amb verdures, els talls de bacallà esqueixat per sobre i finalment disposeu la picada d’olives per sobre i serviu.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto