Troba la teva recepta

Preparació

  1. Netegeu totes les verdures, talleu les mongetes, talleu el bròquil a brots petits, desgraneu els pèsols i talleu les carxofes en 8 trossos i la pastanaga a bastonets. Fregiu les carxofes i reserveu-les.
  2. Poseu la cassola al foc amb un raig d’oli i la ceba tallada molt petita. S’ha de coure lentament fins que quedi com una melmelada. Tot seguit, tireu-hi l’all picat i el tomàquet ratllat. Deixeu que es faci lentament.
  3. Passeu el bacallà esqueixat sense remullar per la planxa perquè es torri una mica; després, poseu-lo en un colador per dessalar-lo sota l’aixeta.
  4. Ben escorregut, tireu-lo dins el sofregit i doneu-li unes quantes voltes. Tireu-hi l’arròs, sofregiu-lo una mica i ja hi podeu tirar el brou calent (per cada quantitat d’arròs se n’han de posar tres de brou), i bulliu-lo 18 min. Quan faci 10 min que bull, afegiu-hi la verdura.
  5. Consell: cada qualitat d’arròs requereix una quantitat determinada de brou i de temps de cocció. No ho corregiu de sal fins al final, ja que el bacallà el va salant durant el procés.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15-19 ago

Festa de Sant Magí

La relació entre Tarragona i l'eremita Sant Magí és molt estreta i es remunta a inicis del segle...

21 ago

Cicle Biblioteques amb DO Terra Alta

Torna per setena vegada el cicle cultural i vitivinícola Biblioteques amb DO Terra Alta, un projecte que pretén...

22 ago

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

23 ago

Contalles del Delta

El delta de l’Ebre és un territori singular que amaga indrets i moments màgics. Un dels seus tresors...

Portada 230 Neta

BUONA SICILIA! EL MENÚ MÉS MEDITERRANI DE L'ESTIU

  • Els sabors de Palma
  • Un menjador senyorial obert a tothom

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto