Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu totes les verdures, talleu les mongetes, talleu el bròquil a brots petits, desgraneu els pèsols i talleu les carxofes en 8 trossos i la pastanaga a bastonets. Fregiu les carxofes i reserveu-les.
  2. Poseu la cassola al foc amb un raig d’oli i la ceba tallada molt petita. S’ha de coure lentament fins que quedi com una melmelada. Tot seguit, tireu-hi l’all picat i el tomàquet ratllat. Deixeu que es faci lentament.
  3. Passeu el bacallà esqueixat sense remullar per la planxa perquè es torri una mica; després, poseu-lo en un colador per dessalar-lo sota l’aixeta.
  4. Ben escorregut, tireu-lo dins el sofregit i doneu-li unes quantes voltes. Tireu-hi l’arròs, sofregiu-lo una mica i ja hi podeu tirar el brou calent (per cada quantitat d’arròs se n’han de posar tres de brou), i bulliu-lo 18 min. Quan faci 10 min que bull, afegiu-hi la verdura.
  5. Consell: cada qualitat d’arròs requereix una quantitat determinada de brou i de temps de cocció. No ho corregiu de sal fins al final, ja que el bacallà el va salant durant el procés.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

26 set

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

27 set

Tastos al celler Albet i Noya

Els diumenges d’agost i setembre, el celler ofereix Tastos Varietals on cada dia es tractarà una...

30 set

Tallers gastronòmics de tardor al CC Sagrada Família

La temporada de tardor dels tallers del Centre Cívic Sagrada Família, de Barcelona, arriba carregada...

18 set - 04 oct

11a Mostra de Cuina Menorquina

Fins al 4 d'octubre, una vintena de restaurants de Menorca participen en la Mostra de Cuina Menorquina 2020....

Portada Cuina 243

PANS FÀCILS PER FER A CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Pere Venturós

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto