Troba la teva recepta

Preparació

  1. Netegeu totes les verdures, talleu les mongetes, talleu el bròquil a brots petits, desgraneu els pèsols i talleu les carxofes en 8 trossos i la pastanaga a bastonets. Fregiu les carxofes i reserveu-les.
  2. Poseu la cassola al foc amb un raig d’oli i la ceba tallada molt petita. S’ha de coure lentament fins que quedi com una melmelada. Tot seguit, tireu-hi l’all picat i el tomàquet ratllat. Deixeu que es faci lentament.
  3. Passeu el bacallà esqueixat sense remullar per la planxa perquè es torri una mica; després, poseu-lo en un colador per dessalar-lo sota l’aixeta.
  4. Ben escorregut, tireu-lo dins el sofregit i doneu-li unes quantes voltes. Tireu-hi l’arròs, sofregiu-lo una mica i ja hi podeu tirar el brou calent (per cada quantitat d’arròs se n’han de posar tres de brou), i bulliu-lo 18 min. Quan faci 10 min que bull, afegiu-hi la verdura.
  5. Consell: cada qualitat d’arròs requereix una quantitat determinada de brou i de temps de cocció. No ho corregiu de sal fins al final, ja que el bacallà el va salant durant el procés.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jun

(R)Evolució a la cuina: la revolució del pa

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai - 21 jun

Jornades del Llagostí d'Alcanar 2019

Valorat i conegut arreu, durant un mes, el llagostí de l'Ebre serà el protagonista de les taules dels...

22 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

22-23 jun

Beach Market a l'hostal Empúries

L'Hostal Empúries celebra, per primera vegada, una edició de mercat a primera línia de mar, amb...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto