Troba la teva recepta

Preparació

  1. Piqueu la ceba a daus petits i peleu i piqueu el gingebre a trossets molt petits.
  2. En una cassola poseu un raig d’oli de gira-sol i sofregiu la ceba durant 10 minuts.
  3. Afegiu-hi el gingebre i coeu-ho durant un parell de minuts més.
  4. Afegiu-hi els elements aromàtics; la branca de canyella, la cúrcuma i els claus d’olor, i coeu-ho durant un parell de minuts.
  5. Afegiu-hi l’arròs i els pèsols frescos i coeu-ho tot junt durant un parell de minuts.
  6. Rectifiqueu-ho de sal i pebre negre i retireu la canyella i els claus d’olor.
  7. Apagueu el foc i afegiu-hi les panses i les ametlles laminades.
  8. Emplateu-ho i decoreu-ho amb unes fulles de menta fresca.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

25 abr

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

25 abr

Taller 'Menú fruiter: receptes dolces i salades amb fruites'

Les fruites són riques en vitamines, aigua, fibra, i són naturalment dolces, de manera que ens poden...

25 abr

Sopars a 4 mans al Divinum de Girona

El restaurant Divinum, a Girona, organitza durant el mes d'abril una sèrie de sopars amb 4 dels millors xefs...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto