Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Piqueu la ceba a daus petits i peleu i piqueu el gingebre a trossets molt petits.
  2. En una cassola poseu un raig d’oli de gira-sol i sofregiu la ceba durant 10 minuts.
  3. Afegiu-hi el gingebre i coeu-ho durant un parell de minuts més.
  4. Afegiu-hi els elements aromàtics; la branca de canyella, la cúrcuma i els claus d’olor, i coeu-ho durant un parell de minuts.
  5. Afegiu-hi l’arròs i els pèsols frescos i coeu-ho tot junt durant un parell de minuts.
  6. Rectifiqueu-ho de sal i pebre negre i retireu la canyella i els claus d’olor.
  7. Apagueu el foc i afegiu-hi les panses i les ametlles laminades.
  8. Emplateu-ho i decoreu-ho amb unes fulles de menta fresca.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto