Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Piqueu la ceba a daus petits i peleu i piqueu el gingebre a trossets molt petits.
  2. En una cassola poseu un raig d’oli de gira-sol i sofregiu la ceba durant 10 minuts.
  3. Afegiu-hi el gingebre i coeu-ho durant un parell de minuts més.
  4. Afegiu-hi els elements aromàtics; la branca de canyella, la cúrcuma i els claus d’olor, i coeu-ho durant un parell de minuts.
  5. Afegiu-hi l’arròs i els pèsols frescos i coeu-ho tot junt durant un parell de minuts.
  6. Rectifiqueu-ho de sal i pebre negre i retireu la canyella i els claus d’olor.
  7. Apagueu el foc i afegiu-hi les panses i les ametlles laminades.
  8. Emplateu-ho i decoreu-ho amb unes fulles de menta fresca.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: