Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Piqueu els alls tendres i el porro a trossets petits.
  2. En una cassola poseu un rajolí d’oli d’oliva i sofregiu-hi les verdures. Saleu-ho lleugerament.
  3. Afegiu-hi l’arròs i coeu tot junt durant uns minuts.
  4. Mentrestant, escalfeu el caldo de verdures.
  5. Afegiu-hi el caldo de verdures a poc a poc i aneu-ho remenant de tant en tant. Coeu-ho durant uns 10 minuts.
  6. Afegiu-hi els pèsols i el caldo necessari fins que el gra quedi cuit. Aneu-ho remenant durant la cocció.
  7. Afegiu-hi el parmesà ratllat i coeu-ho durant un minut.
  8. Serviu l’arròs amb uns encenalls parmesà per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: