Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu l’aigua en un cassó al foc. Quan arrenqui el bull, poseu-hi els 100 g d’arròs i deixeu-lo bullir entre 35 i 40 min, fins que s’hagi passat de cocció. Retireu l’arròs del foc i refredeu-lo amb aigua freda. Passeu-lo per un colador i, amb una mica de paciència, aneu-lo escampant en una safata de forn. Poseu-hi un tros de roba al damunt i deixeu-ho fins que l’arròs hagi perdut tota l’aigua i estigui sec del tot. Quan el tingueu sec, fregiu-lo en oli calent. Així s’inflarà i quedarà cruixent. Després, passeu-lo per la canyella en pols. 
  2. Per a la sopa d’arròs amb llet: poseu la llet a escalfar amb tots els ingredients menys l’arròs. Quan arrenqui el bull, poseu-hi l’arròs i deixeu-lo bullir 35 min. Retireu-ho del foc i traieu la canyella i la llimona. Tritureu-ho i passeu-ho per un colador. 
  3. Muntatge: serviu les postres en un plat soper. Al fons del plat poseu-hi la sopa d’arròs amb llet; al damunt, una bola de gelat, i, al seu voltant, uns quants grans d’arròs cruixent.

Més receptes amb Arròs i pasta

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 jul

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

25 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

26 jul

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

27 jul

VI VinyaSons Ametller Origen

El VinyaSons Ametller Origen d'enguany presenta 12 experiències en què conflueixen la gastronomia, el...

Portada 218

BRUNCH MEDITERRANI: RECEPTES PER VIATJAR DE GRÈCIA AL MARROC

  • El Penedès que empeny
  • El gran restaurant d'hotel rejoveneix

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto