Preparació
- En una paella, foneu el greix d'ànec i daureu-hi els bolets (ben nets).
- Fregiu-hi l'arròs i remeneu-lo una mica.
- Incorporeu-hi el sofregit de ceba i les cuixes d'ànec, sense greix i esqueixades.
- Afegiu-hi el brou i un polsim de sal, i deixeu-ho coure 18 min.
- A l'últim minut, poseu una paella al foc i coeu-hi les escalopes de foie, 30 s per banda.
- Col·loqueu les escalopes d'ànec damunt de l'arròs.
- Serviu-lo.
El consell
- Per a aquesta recepta, feu servir l'arròs bomba Nomen. La capacitat d'absorció i el gra que no es cova el fan ideal tant per a paelles com per a arrossos caldosos o al forn.
- Perquè l'arròs sigui caldós, podeu posar 2,5 vegades la mida de brou per cada mida d'arròs. I, perquè quedi gustós, podeu fer el brou amb les carcasses d'ànec rostides.
- Abans de tallar el foie-gras, poseu el ganivet una estona en aigua molt calenta.
- Aprofiteu el greix de l'ànec per daurar els bolets: quedaran molt més gustosos.