Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una paella, foneu el greix d'ànec i daureu-hi els bolets (ben nets).
  2. Fregiu-hi l'arròs i remeneu-lo una mica.
  3. Incorporeu-hi el sofregit de ceba i les cuixes d'ànec, sense greix i esqueixades.
  4. Afegiu-hi el brou i un polsim de sal, i deixeu-ho coure 18 min.
  5. A l'últim minut, poseu una paella al foc i coeu-hi les escalopes de foie, 30 s per banda.
  6. Col·loqueu les escalopes d'ànec damunt de l'arròs.
  7. Serviu-lo.

El consell

  1. Per a aquesta recepta, feu servir l'arròs bomba Nomen. La capacitat d'absorció i el gra que no es cova el fan ideal tant per a paelles com per a arrossos caldosos o al forn.
  2. Perquè l'arròs sigui caldós, podeu posar 2,5 vegades la mida de brou per cada mida d'arròs. I, perquè quedi gustós, podeu fer el brou amb les carcasses d'ànec rostides.
  3. Abans de tallar el foie-gras, poseu el ganivet una estona en aigua molt calenta.
  4. Aprofiteu el greix de l'ànec per daurar els bolets: quedaran molt més gustosos.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

18 set

La Verema del Cava

Nou cellers del Penedès i d’Alella s’han unit per celebrar la 5a edició de la Verema del...

18 set

La Verema del Cava

Nou cellers del Penedès i d’Alella s’han unit per celebrar la 5a edició de la Verema del...

19 set

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

20 set

Tastos al celler Albet i Noya

Els diumenges d’agost i setembre, el celler ofereix Tastos Varietals on cada dia es tractarà una...

Portada Cuina 242

BOJOS PER LES CROQUETES!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Anna Payet

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto