Preparació
- Per a l’arròs: bulliu l’arròs integral 25-30 min. Penseu que l'arròs integral s'ha de coure més estona que el blanc. Coleu-lo i refredeu-lo amb aigua freda.
- En una paella amb un raig d’oli de sèsam, salteu l’all, el gingebre, la part blanca de la ceba tendra, el fonoll i el xili, tallat a rodanxes i sense llavors.
- Afegiu-hi l’arròs i salteu-ho uns instants. Després, afegiu-hi un raig de salsa de soja i coeu-ho 1 min més.
- Afegiu-hi l’ou batut al centre i remeneuho amb força, perquè s’integri amb l’arròs i quedi cuit. Afegiu-hi el cabdell d’enciam tallat a la juliana i retireu-ho del foc. Deixeu-ho refredar a la nevera.
- Muntatge: en un plat, poseu l’arròs i acabeu-ho amb el coriandre i l’alfàbrega picats, i una mica de la part verda de la ceba tendra per sobre. Ratlleu-hi pela de llima pel damunt.