Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Preparació

  1. Per a l’arròs: bulliu l’arròs integral 25-30 min. Penseu que l'arròs integral s'ha de coure més estona que el blanc. Coleu-lo i refredeu-lo amb aigua freda.
  2. En una paella amb un raig d’oli de sèsam, salteu l’all, el gingebre, la part blanca de la ceba tendra, el fonoll i el xili, tallat a rodanxes i sense llavors.
  3. Afegiu-hi l’arròs i salteu-ho uns instants. Després, afegiu-hi un raig de salsa de soja i coeu-ho 1 min més.
  4. Afegiu-hi l’ou batut al centre i remeneuho amb força, perquè s’integri amb l’arròs i quedi cuit. Afegiu-hi el cabdell d’enciam tallat a la juliana i retireu-ho del foc. Deixeu-ho refredar a la nevera.
  5. Muntatge: en un plat, poseu l’arròs i acabeu-ho amb el coriandre i l’alfàbrega picats, i una mica de la part verda de la ceba tendra per sobre. Ratlleu-hi pela de llima pel damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 261

UN ESTIU PER MENJAR-TE'L

  • Plats del mes
  • Mariano Gonzalvo

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto