Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Bescuit amb nabius i mel de lavanda
Bescuit amb nabius i mel de lavanda
  1. En un bol, mescleu la farina, el llevat i la ratlladura de llimona.
  2. Poseu-hi la llet, l'oli, els ous i la mel de lavanda Alemany i bateu-ho amb una batedora manual o elèctrica fins que la massa sigui homogènia.
  3. En un altre bol, poseu-hi els nabius i barregeu-los amb un polsim de farina perquè no quedin al fons del motlle.
  4. Afegiu-los a la barreja suaument amb una espàtula i aboqueu-ho tot en un motlle (si és metàl·lic, cal engreixar-lo amb oli i farina).
  5. Escalfeu el forn a 180 ºC i coeu la barreja de bescuit 45 min amb escalfor a dalt i a baix.
  6. Un cop passats els 45 min, comproveu si està fet amb un punxó metàl·lic. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 283

TRENQUEM ELS MENÚS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Joan Capilla

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: