Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al brioix: barregeu tots els ingredients amb l’ajuda del túrmix i feu-ho coure al forn 20 min a 160 ºC. Deixeu-ho refredar a la nevera. Talleu-ne unes tires tan fines com sigui possible. 
  2. Amb dues tires, formeu una creu. Al centre poseu-hi una mica de melmelada de cireres i tanqueu-ho en forma de quadrat. Reserveu-ho. 
  3. Per al bany de cacau: ajunteu tots els ingredients i porteu-ho a ebullició. Deixeu-ho refredar a la nevera.
  4. Per a la merenga de cítrics: bateu les clares juntament amb el sucre a punt de neu i ratlleu les peles dels cítrics a poc a poc.
  5. Muntatge: poseu un farcellet de brioix al centre, una mica de bany pel costat, i acabeu-ho amb una mica de merenga sobre el brioix (feu-la just al moment de servir-la).

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: