Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Ratlleu la coliflor. Marineu-la amb el comí, la pasta de nyora, l'orenga, l'oli, sal, cúrcuma molta i pebre molt.
  2. Separeu el rovell de la clara d'ou. Bateu el rovell amb la llet, la farina i el llevat, afegiu-hi all i julivert. Afegiu-hi la clara a punt de neu. Barregeu-ho bé amb la coliflor picada. 
  3. En una paella amb l'oli ben calent, submergiu una cullerada de pasta de bunyol i espereu que sigui ben ros.
  4. Serviu-los calents.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: