Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Tritureu tots els ingredients menys les pomes i l'oli. Deixeu-ho reposar 30 min a la nevera.
  2. Talleu les pomes a rodanxes gruixudes (4 per poma) i traieu-ne el cor. Amb l’ajut d’un tallapastes feu-les ben rodones alhora que els traieu la pell.
  3. Banyeu les pomes amb l’arrebossat i fregiu-les en oli abundant calent.
  4. Escorreu-les sobre paper absorbent i arrebosseu-les amb sucre i canyella.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: