Consells de cuina La Vanguardia

Dijous passat va començar la nova temporada de cursos a l’Aula del Mercat de Manlleu, i vaig fer el meu primer taller. Com que és plena tardor, la temàtica del curs va girar al voltant de Postres de Tardor: castanyes, moniatos, carbasses i pomes van ser els protagonistes de les receptes. Una de les receptes que hi vaig fer van ser aquests boníssims bunyols de poma.

Els que em coneixeu sabeu que no sóc gens de fregits. Ni m’agrada menjar fregits, ni m’agrada cuinar-ne. Però amb aquests bunyols de poma val la pena fer una excepció, perquè queden lleugers i boníssims. El truc consisteix a tallar ben gruixuda la poma; així, en boca notes més la fruita que el fregit. I, per als nens, només cal que els digueu que són dònuts casolans, ja veureu com se’ls mengen de dos en dos!

Preparació

  1. Tritureu tots els ingredients menys les pomes i l'oli. Deixeu-ho reposar 30 min a la nevera.
  2. Talleu les pomes a rodanxes gruixudes (4 per poma) i traieu-ne el cor. Amb l’ajut d’un tallapastes feu-les ben rodones alhora que els traieu la pell.
  3. Banyeu les pomes amb l’arrebossat i fregiu-les en oli abundant calent.
  4. Escorreu-les sobre paper absorbent i arrebosseu-les amb sucre i canyella.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto