Troba la teva recepta

Preparació

  1. Tritureu tots els ingredients menys les pomes i l'oli. Deixeu-ho reposar 30 min a la nevera.
  2. Talleu les pomes a rodanxes gruixudes (4 per poma) i traieu-ne el cor. Amb l’ajut d’un tallapastes feu-les ben rodones alhora que els traieu la pell.
  3. Banyeu les pomes amb l’arrebossat i fregiu-les en oli abundant calent.
  4. Escorreu-les sobre paper absorbent i arrebosseu-les amb sucre i canyella.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19-20 oct

Fira del Bolet i el Boletaire 2019

Els boletaires solsonins tornen a collir dels boscos de la seva comarca els productes estrella de la zona per omplir,...

20 oct

1es Jornades Gastronómiques Km 0 a l'Alta Ribagorça

Interessats a tastar els productes locals de l'Alta Ribagorça? Els caps de setmana de l'11 d'octubre al 3...

11-20 oct

Jornades del Peix de Llotja i l'Arrossejat

Les Jornades Gastronòmiques del Peix de Llotja i de l’Arrossejat de l’Ametlla de Mar són...

20 oct

Verema a Albet i Noya

Amb motiu de la verema d'enguany, Albet i Noya obre les seves portes per tal d'oferir a petits i grans una nova...

Portada Cuina 232

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto