Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la papillota: col·loqueu els calçots en paper de forn, emboliqueu-los amb paper d'alumini i tanqueu-los formant una papillota.
  2. Feu-ho coure a foc baix 15 min.
  3. Poseu en un cassó el brou reduït, aneu-hi afegint la resta dels ingredients i remeneu-ho amb unes varetes fins que agafi textura per poder pintar els calçots.
  4. Traieu els calçots de la papillota, peleu-los i marqueu-los a la barbacoa a foc mitjà.
  5. Per al lacat: barregeu tots els ingredients.
  6. Serviu els calçots pintats amb el lacat i afegiu-hi una mica de flor de sal, pebre negre i els enciamets.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: