Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

A la cuina:

  • Prepareu la mantega d'all barrejant tots els ingredients excepte el vinagre. Escalfeu-ho 2-3 min a foc alt, remenant-ho de tant en tant. Deixeu refredar la mescla.
  • Talleu les carbasses en tires en el sentit de l'amplitud. Trieu-ne les llavors i els filaments.
  • Incorporeu el vinagre a la mantega d'all i unteu tota la mescla per sobre de les carbasses tallades.

A la barbacoa:

  • Preescalfeu la barbacoa en cocció indirecta (de 230 a 280 ºC).
  • Col·loqueu les carbasses pel costat de la carn damunt de la barbacoa i coeu-les 45 min en cocció indirecta. Tingueu abaixada a tota hora la tapa de la barbacoa.
  • Abans de retirar les carbasses del foc, comproveu si estan tendres.
  • Serviu-ho calent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 268

UN TAST DE PRIMAVERA. 40 PROPOSTES PER ASSABORIR EL BON TEMPS

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Àlex Montiel

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto