Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

A la cuina:

  • Prepareu la mantega d'all barrejant tots els ingredients excepte el vinagre. Escalfeu-ho 2-3 min a foc alt, remenant-ho de tant en tant. Deixeu refredar la mescla.
  • Talleu les carbasses en tires en el sentit de l'amplitud. Trieu-ne les llavors i els filaments.
  • Incorporeu el vinagre a la mantega d'all i unteu tota la mescla per sobre de les carbasses tallades.

A la barbacoa:

  • Preescalfeu la barbacoa en cocció indirecta (de 230 a 280 ºC).
  • Col·loqueu les carbasses pel costat de la carn damunt de la barbacoa i coeu-les 45 min en cocció indirecta. Tingueu abaixada a tota hora la tapa de la barbacoa.
  • Abans de retirar les carbasses del foc, comproveu si estan tendres.
  • Serviu-ho calent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: