Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Preescalfeu el forn a 180 ºC.
  2. Obriu les carbasses per la meitat i traieu-los els fils i les llavors.
  3. Pinteu les carbasses amb una mica d’oli d’oliva i les coeu al forn durant 30-40 minuts (o fins que estiguin tendres).
  4. Mentrestant, poseu aigua a bullir amb sal i quan bulli cuineu l’arròs durant 12 minuts. Coleu-lo i reserveu-lo.
  5. Lamineu els bolets i els salteu amb una mica d’oli d’oliva. Reserveu-ho.
  6. En una paella poseu un bon raig d’oli d’oliva i coeu la carn durant 10 minuts.
  7. Afegiu-hi un rajolí de vi per cuinar, les panses i els pinyons, i deixeu-ho coure fins que la carn estigui ben cuita. Salpebreu-ho i reserveu-ho.
  8. Afegiu l’arròs i els bolets a la paella de la carn i coeu-ho tot junt durant un parell de minuts.
  9. Buideu una mica la carbassa i farciu-la amb la barreja de l’arròs.
  10. Decoreu-ho amb uns grans de magrana i una mica de julivert picat i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto