Preparació
- Preescalfeu el forn a 180 ºC.
- Obriu les carbasses per la meitat i traieu-los els fils i les llavors.
- Pinteu les carbasses amb una mica d’oli d’oliva i les coeu al forn durant 30-40 minuts (o fins que estiguin tendres).
- Mentrestant, poseu aigua a bullir amb sal i quan bulli cuineu l’arròs durant 12 minuts. Coleu-lo i reserveu-lo.
- Lamineu els bolets i els salteu amb una mica d’oli d’oliva. Reserveu-ho.
- En una paella poseu un bon raig d’oli d’oliva i coeu la carn durant 10 minuts.
- Afegiu-hi un rajolí de vi per cuinar, les panses i els pinyons, i deixeu-ho coure fins que la carn estigui ben cuita. Salpebreu-ho i reserveu-ho.
- Afegiu l’arròs i els bolets a la paella de la carn i coeu-ho tot junt durant un parell de minuts.
- Buideu una mica la carbassa i farciu-la amb la barreja de l’arròs.
- Decoreu-ho amb uns grans de magrana i una mica de julivert picat i serviu-ho.