Troba la teva recepta

Preparació

  1. Preescalfeu el forn a 180 ºC.
  2. Obriu les carbasses per la meitat i traieu-los els fils i les llavors.
  3. Pinteu les carbasses amb una mica d’oli d’oliva i les coeu al forn durant 30-40 minuts (o fins que estiguin tendres).
  4. Mentrestant, poseu aigua a bullir amb sal i quan bulli cuineu l’arròs durant 12 minuts. Coleu-lo i reserveu-lo.
  5. Lamineu els bolets i els salteu amb una mica d’oli d’oliva. Reserveu-ho.
  6. En una paella poseu un bon raig d’oli d’oliva i coeu la carn durant 10 minuts.
  7. Afegiu-hi un rajolí de vi per cuinar, les panses i els pinyons, i deixeu-ho coure fins que la carn estigui ben cuita. Salpebreu-ho i reserveu-ho.
  8. Afegiu l’arròs i els bolets a la paella de la carn i coeu-ho tot junt durant un parell de minuts.
  9. Buideu una mica la carbassa i farciu-la amb la barreja de l’arròs.
  10. Decoreu-ho amb uns grans de magrana i una mica de julivert picat i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 mai

Taller 'Recorregut gastronòmic per la cuina espanyola'

No viatjar per Espanya no és excusa per no tastar tot el nombre de plats que té aquesta cultura! Aquests...

21 mai

Taller 'Cuina vietnamita'

Us agrada la cuina vietnamita? No es tracta només d'una gastronomia exòtica i interessant, també...

21 mai

Passeig per les vinyes catalanes

Els vins són un dels productes estrella de les terres catalanes, per això es tracta d'un producte preuat...

22 mai

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto