Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu els festucs en remull.
  2. Bateu l’ou amb el sucre i la ratlladura de llimona. Incorporeu-hi la farina amb el llevat i barregeu-ho bé. Afegiu-hi els festucs (mal escorreguts) i barregeu-ho.
  3. Amb la massa feu dues barres llargues i coure-les al forn a 180 ºC uns 15 min.
  4. Traieu la plata del forn, talleu els carquinyols al biaix i torneu-los a posar al forn uns 5 min més, fins que agafin color.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: