Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les carxofes, talleu-les i submergiu-les en aigua i julivert per evitar-ne l’oxidació.
  2. Enrossiu les carxofes a la paella a foc fort amb un rajolí d’oli i sal.
  3. Peleu i filetegeu els grans d’all i els poseu a la paella.
  4. Quan les carxofes s’hagin enrossit, hi afegiu el bitxo tallat.
  5. Poseu-hi el vi blanc i ho deixeu a foc mitjà fins que s’evapori.
  6. Afegiu-hi la farina fins que cogui. Aboqueu-hi el brou de peix perquè hi cogui la carxofa.
  7. Finalment, afegiu les cloïsses a la paella durant un minut, i el julivert picat. Sacsegeu-ho i mengeu-vos-ho immediatament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: