Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a la cassoleta: remulleu les llavors de llinosa i deshidrateu-les fins que estiguin seques. Tritureu-les fins a aconseguir farina.
  2. Amb un robot de cuina, tritureu les nous amb la ceba deshidratada. Afegiu-hi la farina de llinosa i torneu-ho a barrejar.
  3. En un recipient, poseu la massa triturada i escampeu-hi la nou moscada, pebre i sal.
  4. Renteu els carbassons i ratlleu-los fins.
  5. Afegiu-ho a la massa i barregeu-ho amb les mans.
  6. En uns motlles petits desmuntables per la base, formeu les cassoletes amb la massa i deshidrateu-les 12 h.
  7. Traieu-ho del motlle i torneu-ho a deshidratar fins a aconseguir una textura llisa, no seca.
  8. Per al formatge de nous de macadàmia: remulleu les nous de macadàmia, 10 h.
  9. Escorreu i tritureu les nous amb l’aigua, amb una càpsula de probiòtic dissolta, fins a aconseguir una crema espessa i fina.
  10. En un plat, col·loqueu un colador folrat amb una gasa i aboqueu-hi la crema.
  11. Tapeu-ho amb la gasa, col·loqueu a sobre un plat i un pes, perquè el formatge deixi anar l’aigua.
  12. Deixeu-ho fermentar 18 h, a l’hivern, i menys a l’estiu.
  13. Traieu el pes, el plat i la gasa del formatge, poseu-ho en un plat, afegiu-hi la sal, el llevat i l’oli d’oliva, i barregeu-ho suaument. Deixeu-ho reposar a la nevera.
  14. Per al farciment: talleu el bròquil a flors. Peleu i traieu la llavor als tomàquets, saleu-los i deixeu-los escórrer.
  15. Piqueu el porro.
  16. Marineu els moixernons amb l’oli i el tamari, 30 min.
  17. Barregeu-los amb el bròquil, el porro i els tomàquets.
  18. Barregeu les verdures amb el formatge i l’oli, i ompliu-ne les cassoletes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jul

Aplec del Romesco

Cada tercer dissabte de juliol, la plaça Major d'aquest municipi de la Conca de Barberà s'omple de gom...

20 jul

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

20 jul

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 jul

Biofira L'Ecològica de Solsona 2019

Coincidint amb la Setmana del Medi Ambient, que a Solsona se celebra del 15 al 21 de juliol, la ciutat acull una...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto