Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la cassoleta: remulleu les llavors de llinosa i deshidrateu-les fins que estiguin seques. Tritureu-les fins a aconseguir farina.
  2. Amb un robot de cuina, tritureu les nous amb la ceba deshidratada. Afegiu-hi la farina de llinosa i torneu-ho a barrejar.
  3. En un recipient, poseu la massa triturada i escampeu-hi la nou moscada, pebre i sal.
  4. Renteu els carbassons i ratlleu-los fins.
  5. Afegiu-ho a la massa i barregeu-ho amb les mans.
  6. En uns motlles petits desmuntables per la base, formeu les cassoletes amb la massa i deshidrateu-les 12 h.
  7. Traieu-ho del motlle i torneu-ho a deshidratar fins a aconseguir una textura llisa, no seca.
  8. Per al formatge de nous de macadàmia: remulleu les nous de macadàmia, 10 h.
  9. Escorreu i tritureu les nous amb l’aigua, amb una càpsula de probiòtic dissolta, fins a aconseguir una crema espessa i fina.
  10. En un plat, col·loqueu un colador folrat amb una gasa i aboqueu-hi la crema.
  11. Tapeu-ho amb la gasa, col·loqueu a sobre un plat i un pes, perquè el formatge deixi anar l’aigua.
  12. Deixeu-ho fermentar 18 h, a l’hivern, i menys a l’estiu.
  13. Traieu el pes, el plat i la gasa del formatge, poseu-ho en un plat, afegiu-hi la sal, el llevat i l’oli d’oliva, i barregeu-ho suaument. Deixeu-ho reposar a la nevera.
  14. Per al farciment: talleu el bròquil a flors. Peleu i traieu la llavor als tomàquets, saleu-los i deixeu-los escórrer.
  15. Piqueu el porro.
  16. Marineu els moixernons amb l’oli i el tamari, 30 min.
  17. Barregeu-los amb el bròquil, el porro i els tomàquets.
  18. Barregeu les verdures amb el formatge i l’oli, i ompliu-ne les cassoletes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: