Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un cassó amb aigua bullent i una mica de sal, coeu els ingredients per separat: pastanaga, patata, tomàquet i pèsols.
  2. Talleu-los a quadradets de 0,5 cm i poseu-los en un gotet per capes.
  3. Amaniu la pastanaga amb el sèsam. Opcionalment, afegiu-hi una gota d’aigua de roses o una mica de pebre de Sichuan.
  4. Per a la vinagreta: barregeu l’oli amb el vinagre i afegiu-li una mica de sal.
  5. Acabeu el xopet amb unes fulles d’enciam picades, un raig de vinagreta i una mica de sal en escates. 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: