Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Unteu un motlle de parets baixes que pugui anar al forn amb mantega. Van molt bé els que són del tipus Pyrex, una mena de vidre que resisteix molt bé les temperatures altes. Ensucreu-lo.
  2. Espinyoleu les cireres i talleu-les en dues parts. A les botigues d’estris de cuina, venen uns estris que van molt bé per treure els pinyols de les cireres.
  3. Bateu tots els ingredients, menys les cireres, i aboqueu-ho al motlle.
  4. Coroneu-ho amb les cireres.
  5. Demaneu ajuda a un adult per enfornar el pastís 45 min, a 180 ºC.
  6. Quan estigui a punt, deixeu-lo refredar i mengeu-vos-el fred.

El consell

  • Els pastissos de fruita són boníssims i molt fàcils de fer. Si voleu, podeu fer servir aquesta mateixa recepta però canviar les cireres per una altra fruita. Proveu-ho amb préssec, poma, plàtan, maduixes... Simplement, hi haureu de posar la fruita tallada a làmines.
  • Si voleu fer aquesta recepta d’una manera molt més fàcil, feu servir el microones. En aquest cas, heu de triar motlles més petits (mai metàl·lics!), individuals. Poseu-los a coure 5 min, a mitja potència. Sobretot, en treure els motlles, recordeu protegir-vos les mans amb uns agafadors, perquè cremen molt!
  • Prepareu aquest pastís per postres quan tingueu una celebració especial. A l’hora de servir-lo, poseu al plat un trosset de 'clafoutis' acompanyat d’una bola de gelat de vainilla. Segur que als convidats els encanta!
  • Aquest tipus de pastís de cirera és molt típic a França, i es coneix amb el nom de 'clafoutis'.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 mai

Vins i Sons 2018

L'Associació de Vins de la Vall del Riu Corb celebra un cicle de concerts vermut que tenen lloc en diversos...

27 abr - 20 mai

Ganxotapes de Primavera 2018

Del 27 d’abril al 20 de maig, Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) celebra una de les activitats...

19-20 mai

XI Arrels del Vi

La fira vitivinícola Arrels del Vi compta amb la presència de 25 cellers de la DO Empordà i un celler...

16 feb - 21 mai

Beehave a la Fundació Miró

No és cap secret que la desaparició de les abelles suposaria un autèntic cataclisme per al nostre planeta,...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto