Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Unteu un motlle de parets baixes que pugui anar al forn amb mantega. Van molt bé els que són del tipus Pyrex, una mena de vidre que resisteix molt bé les temperatures altes. Ensucreu-lo.
  2. Espinyoleu les cireres i talleu-les en dues parts. A les botigues d’estris de cuina, venen uns estris que van molt bé per treure els pinyols de les cireres.
  3. Bateu tots els ingredients, menys les cireres, i aboqueu-ho al motlle.
  4. Coroneu-ho amb les cireres.
  5. Demaneu ajuda a un adult per enfornar el pastís 45 min, a 180 ºC.
  6. Quan estigui a punt, deixeu-lo refredar i mengeu-vos-el fred.

El consell

  • Els pastissos de fruita són boníssims i molt fàcils de fer. Si voleu, podeu fer servir aquesta mateixa recepta però canviar les cireres per una altra fruita. Proveu-ho amb préssec, poma, plàtan, maduixes... Simplement, hi haureu de posar la fruita tallada a làmines.
  • Si voleu fer aquesta recepta d’una manera molt més fàcil, feu servir el microones. En aquest cas, heu de triar motlles més petits (mai metàl·lics!), individuals. Poseu-los a coure 5 min, a mitja potència. Sobretot, en treure els motlles, recordeu protegir-vos les mans amb uns agafadors, perquè cremen molt!
  • Prepareu aquest pastís per postres quan tingueu una celebració especial. A l’hora de servir-lo, poseu al plat un trosset de 'clafoutis' acompanyat d’una bola de gelat de vainilla. Segur que als convidats els encanta!
  • Aquest tipus de pastís de cirera és molt típic a França, i es coneix amb el nom de 'clafoutis'.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

25 abr

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

25 abr

Taller 'Menú fruiter: receptes dolces i salades amb fruites'

Les fruites són riques en vitamines, aigua, fibra, i són naturalment dolces, de manera que ens poden...

25 abr

Sopars a 4 mans al Divinum de Girona

El restaurant Divinum, a Girona, organitza durant el mes d'abril una sèrie de sopars amb 4 dels millors xefs...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto