Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Tritureu amb el túrmix tots els ingredients (excepte les nespres) i deixeu-ho reposar 12 h a la nevera.
  2. Talleu les nespres per la meitat, traieu-los els pinyols i talleu-les a làmines.
  3. Poseu la massa reservada dins uns motlles rodons, cobriu-los amb les nespres i coeu-los al forn durant 10 min a 180 ºC (30 min a 170 ºC si és un motlle gran). Deixeu-ho refredar i serviu-ho una mica tebi acompanyat d’una bola de gelat de vainilla.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: