Troba la teva recepta

Preparació

  1. Escaliveu els tomacons i les cebes a la brasa (si no teniu brasa, feu-ho al forn) i reserveu-los amb oli d'oliva DO Siurana.
  2. En una paella, salteu amb molta cura i breument els fesols amb oli DO Siurana i reserveu-los.
  3. En una cassola amb una mica d'oli d'oliva daureu la llonganissa tallada a trossos d'uns 5 g i les sepionetes. Afegiu-hi el brou de carn i reduïu-lo. Afegiu-hi els tomacons escalivats sense pela i una mica aixafats i la ceba escalivada tallada a la juliana. Salpebreu-ho al gust i deixeu-ho una estona a foc baix fins que veieu que el tomacó i el brou estan ben fusionats.
  4. Apagueu el foc, afegiu-hi els fesols i rectifiqueu-ho de sal i pebre.
  5. Talleu els pans IGP Pa de Pagès Català per la meitat i traieu-ne la molla amb un ganivet, procurant que surti tota sencera. Quan tingueu la clotxa (el pa buit a mode de recipient o carmanyola), passeu-la per la brasa o  escalfeu-la al forn a 200 °C. Farciu les clotxes amb el mar i muntanya que teniu a la cassola i tapeu-la amb la molla de pa que ha sobrat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 mai

Taller 'Cuina vietnamita'

Us agrada la cuina vietnamita? No es tracta només d'una gastronomia exòtica i interessant, també...

21 mai

Passeig per les vinyes catalanes

Els vins són un dels productes estrella de les terres catalanes, per això es tracta d'un producte preuat...

22 mai

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

23 mai

Taller 'Aperitius amb peix'

És conegut que el peix és un dels aliments amb més proteïnes, de tal manera que s'ha d'incloure...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto