Troba la teva recepta

Preparació

  1. Escaliveu els tomacons i les cebes a la brasa (si no teniu brasa, feu-ho al forn) i reserveu-los amb oli d'oliva DO Siurana.
  2. En una paella, salteu amb molta cura i breument els fesols amb oli DO Siurana i reserveu-los.
  3. En una cassola amb una mica d'oli d'oliva daureu la llonganissa tallada a trossos d'uns 5 g i les sepionetes. Afegiu-hi el brou de carn i reduïu-lo. Afegiu-hi els tomacons escalivats sense pela i una mica aixafats i la ceba escalivada tallada a la juliana. Salpebreu-ho al gust i deixeu-ho una estona a foc baix fins que veieu que el tomacó i el brou estan ben fusionats.
  4. Apagueu el foc, afegiu-hi els fesols i rectifiqueu-ho de sal i pebre.
  5. Talleu els pans IGP Pa de Pagès Català per la meitat i traieu-ne la molla amb un ganivet, procurant que surti tota sencera. Quan tingueu la clotxa (el pa buit a mode de recipient o carmanyola), passeu-la per la brasa o  escalfeu-la al forn a 200 °C. Farciu les clotxes amb el mar i muntanya que teniu a la cassola i tapeu-la amb la molla de pa que ha sobrat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 jul

Vespres al Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra Slow Food Barcelona organitza durant el mes de juliol les seves edicions més fresques:...

18 jul

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

20 jul

Biofira L'Ecològica de Solsona 2019

Coincidint amb la Setmana del Medi Ambient, que a Solsona se celebra del 15 al 21 de juliol, la ciutat acull una...

20 jul

Mercat Romà de Guissona 2019

Des de fa 23 anys, Guissona rememora el seu passat romà amb una festa on els visitants tenen l’oportunitat...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto