Troba la teva recepta

Preparació

  1. Escaliveu els tomacons i les cebes a la brasa (si no teniu brasa, feu-ho al forn) i reserveu-los amb oli d'oliva DO Siurana.
  2. En una paella, salteu amb molta cura i breument els fesols amb oli DO Siurana i reserveu-los.
  3. En una cassola amb una mica d'oli d'oliva daureu la llonganissa tallada a trossos d'uns 5 g i les sepionetes. Afegiu-hi el brou de carn i reduïu-lo. Afegiu-hi els tomacons escalivats sense pela i una mica aixafats i la ceba escalivada tallada a la juliana. Salpebreu-ho al gust i deixeu-ho una estona a foc baix fins que veieu que el tomacó i el brou estan ben fusionats.
  4. Apagueu el foc, afegiu-hi els fesols i rectifiqueu-ho de sal i pebre.
  5. Talleu els pans IGP Pa de Pagès Català per la meitat i traieu-ne la molla amb un ganivet, procurant que surti tota sencera. Quan tingueu la clotxa (el pa buit a mode de recipient o carmanyola), passeu-la per la brasa o  escalfeu-la al forn a 200 °C. Farciu les clotxes amb el mar i muntanya que teniu a la cassola i tapeu-la amb la molla de pa que ha sobrat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

20 feb

Cuina vegetariana d'hivern Nou 2020

Sabíeu que la meitat del nostre plat sempre haurien de ser verdures? I que hauríem de reduir el consum...

21 feb

Taller 'Fem pa a casa Nou' 2020

Per fer aquest curs no cal que en sigueu experts, perquè us ensenyaran a fer pa partint de zero. Primer desgranareu...

22 feb

Calçotada Urbana a la Fàbrica Moritz Barcelona

Sabeu algun lloc a Barcelona per fer una bona calçotada? Que no sigui gaire lluny ni hàgiu d’agafar...

22-23 feb

Fira de la Mel 2020

A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi celebrava...

Portada Cuina 236

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL EL NOU MITJÀ MULTIMEDIA APART + ULLERES VR

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto